Mandag morgen meldte Brann.no at Rodolph Austin var klar for Leeds. Det gjenstår kun medisinsk undersøkelse og personlige detaljer før Brann midtbaneterrier kan ikle seg Leeds drakten og presenteres på engelsk tv.

Rodolph Austin er født 1 juni 1985 i Jamaica. Han kom til Brann fra den Jamaicanske klubben Portmore United i ausgust 2008. Stoke var opprinnelig interessert i Austin, men han fikk aldri arbeidstillatelse i England.  2007 fikk Austin sin debut på de Jamaicanske landslaget, og har til nå spilt 14 kamper og scoret 2 mål.

Kan mannen som ble kåret til tippeliganes beste spiller i fjor hevde seg i engelsk 1 divisjon, på det tidligere storlaget Leeds som er på full fart opp?

Leeds har de siste årene fått orden på økonomi og har vandret i retning av Premier League, og har selvfølgelig dette som naturlig mål. Leeds har planer om store utskiftninger i sommer, med manager Neil Warnock som ble ansatt nå i vinter. Austin er den 5 signeringen denne sommeren. Ellers er det svært mye usikkerhet rundt eierskapet til Leeds, der de kan få nye eiere innen kort tid.

Svend Anders Karlsen-Moum, redaktør i The Peacock News, medlemsbladet for Leeds sine skandinaviske supportere, uttaler til bt.no at han tror Austin er god nok til å gå rett inn på laget, og forsetter Austin med samme innsats og spillestil kan han fort bli en hit på Ellen Road.
Lenke: http://fotball.bt.no/eliteserien/article243859.ece

I går uttalte Aalesund trener Kjetil Rekdal til tv2 at han ikke trodde Austin var mannen for Leeds med tanke på ambisjonene deres. Som kjent er Rekdal en stor Leeds fan selv, og sier til tv2 at Austin nok er en bra mann for Championship klubben nå, men vil ikke få spille hvis klubben rykker opp. Da vil han falle igjennom, både pasning og spillemessig. Rekdal sier videre at Austin er god her, men der har han ikke en sjans.
Lenke: http://fotball.bt.no/eliteserien/article243833.ece

Kan Austin spille seg til fast plass på Leeds?

Vis resultater

Loading ... Loading ...