Brann-Jerv 4-4, 7-8 etter straffer.

En utrolig avslutning på sesongen. På Intility var det klart for opprykksdrama og det fikk vi. Værgudene gav oss en kamp der spillerne burde ha brukt tåkelur, så tåkete var det at spillerne nesten ikke så noe. Det var såpass at man ikke kunne se tilskuerne på motsatt side av banen.

Men vi fikk action fra start. Brann var klart best de første 20, på grunn av tåka måtte de skifte til en oransje ball. Da tok Jerv over og gikk i ledelsen ved Wichne. Så begynte dramaet for alvor. 32 min og Brann bommer på straffe. Selv om de ikke fikk uttelling holdt de koken oppe og var nære med stolpetreff rett før pause.

Brann gav gass etter pause og fikk 1-1 ved Heggebø etter 49 min. Brann klarte utrolig nok og brenne en straffe til og vi gikk til ekstraomganger med 1-1. Men dramaet hadde såvidt begynt.

Ekstraomgangene var nærmest ubeskrivelige. Jerv fikk straffe etter to min og Hove hos Brann direkte rødt. 1-2. Etter 12 min traff Jerv stolpen, kampen hadde nok vært avgjort om den gikk inn. Så skal vi inn i en utrolig avslutning. Fra 1-2 til 4-4. På knappe åtte min skjedde det. Utrolig. Lurer på hvor mange bergensere som satte Hansaen i halsen da 4-4 var et faktum.

Etter en utrolig straffekonk med en bom fra vært lag ble Ibrahim helt for Jerv og de er klare for Eliteserien 2022.

Til Brannsupporterne så vill jeg si at laget deres kjempet til siste spark og jeg skjønner at det er vondt. Som kanarifugl opplevde jeg nedrykket i 2019. Dere kommer tilbake.

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!