Overgangssagaen rundt Alexis Sánchez (29) og Henrikh Mkhitaryan (29) er omsider over og begge spillerne fikk i går nye klubber.

Dette melder Manchester United og Arsenal på sine egne nettsider.
 

Sánchez kom til Arsenal fra Barcelona i 2104, og på 165 kamper er det blitt 80 mål for chileneren. Sanchez har vært den største stjernen i Arsenal i flere år, men de siste overgangsvinduene har det vært mye trøbbel med chileneren som ikke har lagt skjul på at han har ønsket seg vekk fra Arsenal i lang tid. 

Mkhitaryan gikk til Manchester United fra Borussia Dortmund i 2016, da klubben slo Arsenal til armenerens signatur. Mkhitaryan ble aldri helt venn med Jose Mourinho, men på 63 kamper ble det 13 mål. Armeneren fikk en «ny vår» under Jose Mourinho i starten av årets sesong, i to-spann med Pogba. Men etter Pogba sin skade forsvant også Mkhitaryan ut av startoppstillingen til de røde djevlene. 

Det er blitt rapportert at Sánchez blir en av Premier Leagues best betalte fotballspillere etter overgangen til Manchester United. 29-åringen vil motta en ukelønn på utrolige 5,4 millioner kroner. Det gjør chileneren til Premier Leagues best betalte spiller, skriver Daily Mirror.

Så blir det spennende å se hvem som blir den beste overgangen. Hvem tror du??

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!