Lars Lagerback ble i går presentert som ny norsk landslagsjef og reaksjonene har ikke latt vente på seg. «Hele» Island er i harnisk og sammenligner den norske landslagsjefen med det sterkeste innen svik.

Hele Norge jubler, mens hele Island fortviler og sammenligner det hele med en situasjon der Sir Alex Fergusson skulle bli trener for Liverpool.

Den tidligere Islandske landslagsjefen forlot Island i sommer etter å ha sensasjonelt nådd kvartfinale med dem i EM. Heltestatusen til Lars på Island var svært høy, og skuffelsen derfor svært stor når han takket nei til kontraktsforlengelse. 

I utgangspunktet skulle Lagerback flytte hjem til Sverige og pensjonere seg, men etter en vill overtalelse fra NFF ble han altså presentert som ny norsk landslagssjef. 

Ett Islandsk nettsted har samlet twitter-reaksjonene til det Islandske folk: http://www.fotbolti.net/fullStory.php?id=223550&utm_source=dlvr.it&utm_medium=twitter

Tv2 har oversatt noen: 

LALLI. Det er som at din kjæreste dumper deg og hopper rett til sengs men en annen. Et svik

Hva er det neste som skjer? Sir Alex Ferguson aksepterer et tilbud fra Liverpool

Som å bli dumpet av kjæresten og hun hopper rett til sengs med en annen

Er du glad for at Lars Lagerback ble overtalt til å komme ut av pensjonisttilværelsen og ta over det norske landslaget?

SHARE
Previous articleTorsdagens ball på tv
Next articleSlik lurte NFF hele pressekorpset
Aurora Larsen
Aurora er en ekte fotballjente med sitt hjerte i to røde lag - Brann og Liverpool. Byen er Bergen og laget er Brann, og er så langt i fra 30 som det går an.. (rim).

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!