Det flagger rundt Rosenborgs Kåre Ingebrigtsen om dagen når dårlige sportslige prestasjoner blir parert med aggressive svar til journalister.. 

I går ble Rosenborg ydmyket av Haugesund, Tippeligaens svakeste hjemmelag, og gikk på ett 1-0 tap i en kamp som alle forventet at Rosenborg skulle vinne. Selv med den siste tidens dårlige resultater til gutane fra Trondheim så leder fremdeles Rosenborg serien. Dog kan de miste den plassen i kveld, om Brann slår Stabæk.

Fasit siste 6 kamper for de hvite fra nord er kun 1 seier, noe som må sies å være langt under pari for laget som både har den største innkjøpskontoen og den største lønnskontoen i Eliteserien. Dette presset merker nå Rosenborg sin trener Kåre Ingrebrigtsen som føler plassen sin som truet. Han viser også en av sine svakeste sider fram, nemlig å takle motgang. I flere situasjoner nå har vi sett Kåre fly i sinne over journalister sine spørsmål, og journalistene spiser dette rått og byr opp hver eneste gang. 

I går ble Kåre konfrontert med at unge Fredrik Pallesen Knudsen sine håndtering av tidligere Premier League stjerene og lønnstopp i Rosenborg – Nicklas Bendter. Ingebrigtsen svar dermed i sinne:

Pallesen … Jeg driter vel i Pallesen. Hva er han, 17 år? Og spilt ti eliteseriekamper? Vi har analysert Haugesund, og Pallesen er vel involvert i halvparten av målene, så han har vel en del å jobbe med selv.

Dette føyer seg bare inn i rekken av hissige uttaleleser fra Rosenborg-treneren, og da spesielt hvis journalisten er så syndig å nærme seg temaet Nicklas Bendtner. 

Kåre viser i disse situasjonene at ikke alt er rosenrødt i norges tredje største by, og han viser fram en av sine mer uattraktive sider. Kåre viser her at han ikke er like flink som andre trenere til å takle motgang. Det er dog utsikkert hvor lenge han får forsette å tordne mot journalistene da RBK sin styreformann uttaler til Tv2:

Jeg har ikke fått sett uttalelsene fra i går, men jeg har fått dem gjengitt. Det jeg kan si er at slik skal vi ikke ha det. Slik kan vi selvsagt ikke opptre. Vi må oppføre oss. 

Det er ikke bra, sånn skal vi ikke ha det. Det skal vi rette opp i.

Tror du dette får konsekvenser for Kåre Ingebrigtsen? 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!