Dag 2 etter at Mathias kom hjem fra sykehuset, er en fortsettelse på teksten om hvordan snu en nedtur til en opptur, som du kan lese ved å trykke her.

Flott ramme rundt kampen
Flott ramme rundt kampen..

Med VIP billetter til Brann stadion, fra Haukeland, til kampen mot Vålerenga, føk timene på søndag unna som en snopeskål på lørdagskvelden. Vi var tidlig ute på stadion og fikk parkere rett utenfor Brannbutikken, siden Mathias må kjøres i rullestol.

20140525_175926

Turen gikk selvfølgelig først i Brannbutikken, som alltid har vært ett naturlig stopp hver gang vi har besøkt Brann stadion. Her gjorde guttene sitt ytterste for å lette presset på pappa sitt bankkort, og to smilende gutter var klare til kamp!

Heis til 4 etasje, og vi ble geleidet inn til vår losje. Her ventet bevertning i form av brus, vann, kaffe og en stor skål med muffins. I tillegg var det skyvedør med utgang til tribunen. Det tepper og store flagg vi kunne boltre oss med.

Jammen bra vi fikk VIP-biletter, for dette er DEILIG!! (Kristian 9 år)

8584207160_n

Før kampen startet, tok vi turen inn i vip-området hvor Rikard Norling skulle holde en liten appell før kampen. Vi var tidlig ute, og fikk alle mann alle hilse på Brann sin karismatiske trener, som håndhilse på oss alle. Norling forklarte hvem som skulle begynne og hvorfor, og hvordan de hadde tenkt å slå Vålerenga.

Rikard Norling
Rikard Norling

Kampen i seg selv, endte dessverre ikke som vi ønsket, men Brann tok ledelsen, og dette var nok til å sette ett jubelbrøl i guttene. Og med Lorentzen sin redusering ble det også spenning på slutten av kampen

Dette ble en kjempeflott og begivenhetsrik dag for Mathias og storebroren, og det var flere andre faktorer i dette. For etter avtale med Arrangement ansvarlig i Brann, Lars Petter Mongstad, fikk vi alle lov å tre ut på matten i pausen. Her leste Brannspeaker Remi Andre Taule opp en liten hyllest til Mathias, og gav en liten oppfordring til publikum om å gi Mathias en god runde applaus. Dette lystret det muntre Brannpublikumet på selvfølgelig, og Mathias gliste fra øre til øre.

20140525_194833Kan og nevnes at jeg deltok på en konkurranse, der det var om å gjøre å treffe en handlevogn fra Rema 1000. Og jeg traff..

Når vi kom tilbake til losjen, ventet 3 muntre Brannspillere. Markus Jonsson, Vadim Demidov og Ådne Nissestad tok turen, bare til losjen vår, og tok seg tid til både bilder og autografer. Utrolig flott gest fra gutta, som dessverre ikke kunne spille pga skader.

20140525_200243Dermed kunne vi alle gå hjem fra stadion, etter en begivenhetsrik og flott dag. Mathias var storfornøyd og det var ikke vanskelig å se på gutten at denne helgen med alle dens hendelser hadde virkelig snudd opp ned på tankebildet hans.. rett og slett en nedtur snudd til en opptur!

20140525_203702

Takk til Kristoffer Larsen, Brann, Haukeland, Lars Petter Mongstad, Remi Andre Taule, Demidov, Nissestad, Jonsson, Rikard Norling og alle som var med å gjøre denne dagen så begivenhetsrik!