em2016

Følg EM2016 på Fotballblogg1 – em2016.fotballblogg1.com! Her finner du alt du trenger å vite, som nyheter, tv-tider, kamptropper, oppsett, oddstips, arenaer osv.
Ikke glem vår konkurranse med premier på over 4500 kroner. Kun 10 deltakere!

comeon konkurranse
Vinn premier for over 4500 kroner ved å registrere deg som ny kunde hos ComeOn og sette inn minimum 100 kroner! Kun 10 plasser ledig så vær rask! Vi trekker vinner så snart vi får 10 deltakere.

Hvordan den føles å tape en EM-finale kan nok ikke jeg svare, og det er ikke så mange prosent av de som detlar i ett EM som kan heller. Men vi skal gjøre vårt beste..

For det er nok en utrolig smerte å oppleve å være så nær med å vinne, spesielt for Frankrike som hadde nok av sjansen til å avgjøre gårsdagens finale før Portugal og Eder scoret. Vi har allerede vist bildene fra Portugal sin feiring, nå vil vi vise baksiden av medaljen også.

For her er en ladning med bilder på hvordan spillerne Frankrike tok det etter at dommre Mark Clattenburg blåste av finalen. Etter å ha jobbet så mye, så lenge, og med nesten hele publikum i ryggen var det er dermed en ytterst stor skuffelse å ikke klare oppgaven. Disse bildene illustrerer mye smerte og sett deg gjerne inn i situasjonen deres når du ser på bildene..

 

Følelsen av å tape en EM finale

Picture 1 of 26

Følelsen av å tape en EM finale

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!