Tidligere i uken var den engelske avisen The Sun ute å skrev at Mourinho allerede var i ferd med å miste en av spillerne i garderoben etter han tok over etter den svært så populære manageren Mauricio Pochettino. 

Avisen skriver at mange av spillerne opplever at de beveger seg i feil retning etter å ha jobbet med en innovativ Mauricio Pochettino.

https://www.thesun.co.uk/sport/football/10791761/jose-mourinho-tottenham-players-unrest-training-ndombele/

Nå benekter Tottenham kaptein Hugo Lloris dette i følge det engelske fotball-nettstedet Football.London.

Vi kan ikke kontrollere alt dere sier på utsiden, men jeg kan bekrefte at stemningen er veldig positiv. Vi er fokusert på hver dag og hver eneste konkurranse vi er involvert i. (Hugo Lloris)

Men spekulasjonene fortsetter etter at Tottenham så vidt klarte å få med seg en seier mot bunnlaget Norwich onsdag. 2-1 ble reddet inn på slutten uten at noen satt igjen og tenkte at her løsner det. 

I tillegg kom ryktene onsdag om at Eriksen så og si er klar for Inter Milan og vil reise dit allerede denne uken. Personlig kontrakt skal være signert og om klubbene blir enige om overgangssum er saken done deal. Inter skal ha lagt 15 millioner euro på bordet, mens Tottenham med den beinharde forretningsmannen Daniel Levy i spissen forlanger 20 millioner euro. Den godt likte dansken er på utgående kontrakt og ønsker ikke å signere ny kontrakt med Tottenham. Kontrakten hans går ut i sommer og han kan da gå gratis til hvilken som helst klubb. 

I tillegg fortsetter problemene mellom Danny Rose og Tottenham og det ryktes å ha vært hete diskusjoner mellom Rose og manager Mourinho. De to siste kampene har Rose blitt utelatt av «taktiske» årsaker, men når Tottenham sliter med skader og Rose ikke er med sier det sitt. Rose er forøvrig ryktet på vei til Newcastle, så det kan være løsningen på det problemet for Tottenham. 

Tottenham boss Jose Mourinho has insisted that defender Danny Rose has been absent in the past two matches due to tactical reasons and injury. (https://www.teamtalk.com/news/jose-mourinho-offers-explanation-about-danny-rose-tottenham-absence)

Hvor veien videre går for Tottenham blir spennende å se, men det har ikke blitt noen flygende start for den meritterte manageren Jose Mourinho. En opprydding i stallen er uansett nødvendig og nytt blod må inn. I helgen spilles det FAcup og kanskje det er «tittelen» som skal bringe maktbalansen tilbake til Totteham Hotspurs stadium og senke skuldrene igjen.. 

Hva tenker DU er veien videre? Skriv under!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!