Starten av Premier League sesongen 2021/22 nærmer seg og er kun ett par uker unna startdato. Fredag 13. august tar Brentford imot Arsenal på Griffin park til det som sannsynligvis kommer til å bli den beste Premier League sesongen noen gang. Sjekk ut en Bet365 bonuskode hvis du vil spille på hvem som vinner Premier League 21/22.

De aller fleste regner nok regjerende seriemester Manchester City som den store favoritten til løfte det gjeve trofeet også denne sesongen. Foreløpig har de ikke gjort noen krumspring på overgangsmarkedet (kun Scott Carson på free transfer) så er de stadig lenket til noen av de store navnene i fotballverden. De har mistet Sergio Aguero og Eric Garcia (free transfer), men med så mye dekning City har på alle posisjoner så er ikke dette noe svekkelse for klubben. Uansett om City forsterker seg eller ikke dette overgangsvinduet så er de soleklare favoritter hos de fleste spillselskaper.

Bak Manchester City er ekspertene uenige om hvem som kommer, men det er 3 navn som byttes på: Chelsea, Liverpool og Manchester United. Chelsea er også ett av lagene som nevnes hyppig når det er snakk om overganger til Premier League. Kanskje det mest spennende er vår egen Erling Braut Håland som ryktes til Stamford Bridge. Nå har Dortmund sagt at de ikke ønske å selge, men prisen som ryktes er tett opp i mot de 200 millionene pund som PSG betalte for Kylian Mbappé. Trolig vil vi ikke se en overgang til de mørkeblå denne sommeren, men ryktene vil ha det til at Dortmund vil slippe Håland neste sommer. Chelsea var laget som hadde best progresjon etter managerbytte forrige sesong og det blir veldig spennende å se hva Thomas Tuchel får til når han får en hel sesong på seg.

Liverpool og Jürgen Klopp hadde en liten nedtur forrige sesong, etter at de ikke klarte å forsvare seriemesterskapet fra året før. Skade på svært sentrale Virgil Van Dijk gjorde at Liverpool slet med formen etter nyttår. Nå kan det derimot se ut som at Liverpools forsvarskjempe er på plass igjen og klar til å starte sesongen. Liverpool har skaffet seg Ibrahima Konate for £36m fra RB Leipzig som skal være makker til nevnte Van Dijk og forsterkning i forsvaret til Liverpool.

Vår egen Ole Gunnar Solskjær har nettopp signert ny og lang kontrakt som manager for verden største fotballklubb, og er veldig nærmer å signere Real Madrid sin svært raske franske stopper Raphaël Varane. I tillegg har de signert den etterlengtede vingen Jadon Sancho fra Dortmund som de har jaktet i over ett år nå. Hele £73m måtte de ut med til den tyske storklubben for engelskmannen. Hvor mye de må ut med for den franske landslagsstopperen er enda ikke klar. Da gjenstår det bare å se om «baby face assassin» kan gjøre det som hele den røde delen av Manchester skriker etter: Igjen å kunne løfte Premier League pokalen som nybakte mestere.

Hvem tror DU vinner Premier League 2021/22?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!