2020 er sesongen i norsk kvinnefotball som har hatt drama siden starten i juli.

I dag ble det klart at Kolbotn møter Medkila til kvalik om spill i Toppserien 2021. I 1. divisjon var det klart for en thriller i nest siste serierunde. Medkila med to poengs ledelse i kampen om kvalikplassen foran Øvrevoll og Hønefoss. Det ble drama. Øvrevoll klarte 1-1 mot Grei, mens Åsane-Hønefoss endte 4-1 med både straffe, rødt kort og mye mer. Medkila sikret kvalik ved å slå Amazon borte med 0-1.

Så til dramaet i Toppserien. Gårsdagens nest siste runde bød på spennende kamper og ingenting er avgjort i kampen om gullet. Det står mellom Avaldsnes, RBK og VIF. Avaldsnes overkjørte Klepp med 3-0, uavgjortspesialistene i RBK klarte 1-1 mot Sandviken og i Oslo-derbyet stakk Lyn av med alle tre poengene med 3-2 seier mot VIF. Utrolig jevnt når en kamp gjenstår. VIF og RBK med 35 poeng, Avaldsnes med 34. På søndag fra klokka 13 avgjøres denne krigen. For første gang siden 2012 havner ikke ligagullet hos LSK.

Som en bonus denne uka spilles tirsdag og onsdag fire kvartfinaler i cupen. Alle kampene går på NRK. Tirsdag: Avaldsnes-Arna-Bjørnar kl 13.15 og LSK-RBK klokka 20. Onsdag: Sandviken-Røa klokka 13.15 og Stabæk-VIF klokka 20. Og husk at semifinalene spilles  21. november. Finalen 6. desember.

Her blir det drama og spenning til siste spark på ballen.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!