Premier League starten er bare ett par uker unna og vi skal se på hvem vi tror rykker ned fra Premier League etter sesongen 2021/22 er ferdigspilt i mai 2022. Om du ønske å spille på hvem som rykker ned fra PL så sjekk gjerne ut ComeOn bonuskode.

I mai tok vi farvel med Fulham, West Bromwich og Sheffield United som alle rykket ned fra Premier League. Men de som leker med ord sier at «den enes død er den andres brød» og med 3 lag ut fra Premier League får vi naturligvis 3 nye lag inn. I sesongen 21/22 får vi gjensyn med både Norwich og Watford som har hatt ett kort opphold i den nest øverste divisjonen i England. I tillegg får vi stifte et artig bekjentskap med nykommeren Brentford som ikke har vært i den øverste divisjonen i moderne tid.

Når man ser på hvem som er «favoritter» til å rykke ned – så er det naturlig å starte med de som akkurat har rykket opp. For historien viser at det er ett svært vanskelig steg å ta – fra Championship og opp til Premier League – og overleve! Det er ofte lagene med lavest budsjett, selv om både Watford og Norwich lever under

Dermed plasseres ofte Norwich, Watford og Brentford øverst i de aller fleste lister over hvem som både spillselskaper og eksperter tror kommer til å rykke ned fra det gjeveste selskapet. Norwich virker det å være laget flest har troen skal komme på «jumbo» plassen, det som de i sykkelsporten kaller «lanterne rouge».

I Brentford skal vi stifte bekjentskap med norske Kristoffer Ajer, som nettopp gjennomførte overgangen sin fra skotske Celtic. Den norske landslagstopperen har vært fem år i skotsk fotball og etablert seg som en selvsikker og svært god midtstopper. Det blir derimot ett steg opp for den norske stopperen som ikke bare kommer til en tøffere liga, men også til ett lag som er forventet å kjempe i bunnen av tabellen.

Watford på sin side har signert norske Joshua King på gratis overgang fra Everton og skal være mannen som skal skyte Watford ut av nedrykksstriden.

Lagene som er tippet over de tre nyopprykkede er Burnley og Crystal Palace. Disse to overlevde rett over streken forrige sesong, men er forventet å slite i sesongen som kommer. Newcastle og Wolves endte på forholdsvis 12 og 13 plass forrige sesong, og er forventet å gjøre det samme denne sesongen skal vi tro ekspertene. Wolverhampton har ansatt ny manager siden forrige sesong som har til mål om å gjøre alle våre spådommer til skamme.

Hvem tror du rykker ned fra Premier League 2021/22?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!