Den siste tiden nå har det kommet flere saker om hvem som burde overta etter Wenger når han sin tid i Arsenal er. Det har blitt snakket om Eddie Howe, Allegri osv.

I denne saken, så skal jeg se nærmere på hvem jeg mener kan ta over for Wenger og hva kanskje Wenger kan gjøre etter sin tid som manager for Arsenal sitt a-lag.

Når man har sittet i lederstolen så lenge som Wenger har gjort, kjenner man spillet veldig godt. Wenger tok over et «kjedelig» Arsenal lag tilbake i 1996 og gjorde om spillestilen til en mer offensiv og morsomere fotball.

Wenger sin tid som Araenal manager nærmer seg slutten.

Men nå de siste årene, har ikke Wenger levert det akkurat det fansen vil ha. Nemlig Premier League gull og Champions League trofe. Spillestilen har vært den samme i mange år nå og mange lag veit hvordan man kan stoppe Arsenal.

Personlig mener jeg Wenger burde finne seg en ny jobb, så lenge det er i Arsenal. For franskmannen er en legende i klubben og nesten et varemerke for klubben. Men om han burde bli sportsdirektør er jeg litt mer usikker på. Selv mener jeg han burde tenke over å jobbe med juniorlagene til Arsenal. For er det noe Wenger er ekstremt god til, så er det å utvikle talenter.

Men hvem skal ta over etter Wenger? Jeg har en liten liste 4 personer jeg har lyst til å se i managerstolen til Arsenal etter Wenger sin tid.

Jeg kommer til å rangere personene etter den jeg vil ønsker mest til minst av de 4 managerne.

NUMMER 1: Jorge Sampaoli

Den nåværende Sevilla manageren har gjort stor suksess med det spanske storlage. Skal spille 16-delsfinale i Champions League og henger med i toppen av La Liga. Sampaoli har også gjort dem til et av de beste hjemmelagene i Spania.

Sampaoli har gjort en fantastisk jobb i Sevilla.

NUMMER 2: Massimiliano Allegri

Allegri har fått fart Juventus som virker overlegene i Italia, selvom Roma og Napoli har funnet formen. Fordelen med Allegri er at han spiller samme formasjon som Arsenal gjør nå, altså 4-2-3-1, noe som gjør at det vil gå kjappere å tilpasse spillestilen.

NUMMER 3: Giovanni van Bronckhorst

Den tidligere Arsenal spilleren har imponert denne sesongen med Feyenoord og leder serien med 5 poeng foran Ajax. I tilegg så scorer de mest og slipper minst mål. Og som forsvarerspiller kan Giovanni komme med gode tips til de nåværende forsvarspillerne i Arsenal.

Giovanni van Bronckhorst har vunnet pokaler med Arsenal før som spiller.

NUMMER 4: Leonardo Jardim

Jardim har gjort om Falcao til en målmaskin og Monaco til det laget som scorer mest i Ligue 1 med hele 75 mål på 25 kamper. Monaco virker som det sterkeste laget i Frankrike akkurat nå, med PSG like bak.

Hvem som tar over etter Wenger blir veldig spennende å se. Men en ting er sikkert, det kommer til å bli veldig rart å se en annen manager for Arsenal når den tiden kommer.

Hvem tror/håper du tar over etter Wenger?

SHARE
Previous articlePremier League Fantasy: Rundens lag runde 25
Next articleOnsdagens ball på tv
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

1 COMMENT

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!