Selv om man føler at Premier League sesongen er akkurat over er vi er kun ca. 50 dager unna Premier League start 2022/2023. Hvem blir toppscorer kommende sesong? Blir det en gammel travel, eller blir det en nykommer? Som fotballfan kan du sjekke Bet365 bonuskode for å se gode tilbud på tipping for moro skyld.

Heung-min Son og Mohamed Salah delte toppscorertittelen i sesongen som gikk med 23 mål hver – på 35 kamper. Dette var hele 5 mål mer enn nestemann på listen som var Cristiano Ronaldo. Når man diskuterer potensielle toppscorere er det naturlig å trekke fram disse to. Kan de gjenta suksessen fra forrige sesong? 

Mohamed Salah har siden sin tilbakekomst i Premier League vært en svært giftig målscorer. I 2020/21 sesongen havnet han på andreplass i toppscorer-jakten, i 2018/19 sesongen på delt 1. plass med to andre, mens i 2017/18 tronet han øverst alene. 

Christian Ronaldo tok Premier League med storm etter sin retur til PL og endte på 18 mål i sesongen til tross for motgangen som Manchester United opplevde. Sparket manager (Ole Gunnar Solskjær) og midlertidig manager inn som ikke løftet laget.  Med ny manager inn og ny giv – skal og bør Ronaldo være en utfordrer til toppscorertittelen. 

Etter gjennombruddsesongen i 2014/15 har Harry Kane vært å regne med der oppe når vi skal snakke om toppscorer. Selv om det «bare» ble 2. plass i 2014/15, endte det med 1. plass de to påfølgende sesongene. 2017/18 måtte han ta til takke med 2. plass bak en svevende Salah. Etter to år plaget av skader var han i 2020/21 tilbake som toppscorer. Forrige sesong ble det «bare» 17 mål og 4. plass, mens hans lagkompis son tok tittelen. Og kan Son følge opp den gode sesongen?

Jamie Vardy er også å regne med når man snakker om toppscorertittelen, men har slitt med skader og det faktum at han har rukket å bli 35 år gammel. Vi tror det er heller usannsynlig at vi igjen vi vil finne Vardy på toppen av denne listen, men han vil definitivt score mål i sesongen som kommer om han holder seg skadefri og får spilletid.  

Blant nykommerne vil vi jo selvfølgelig trekke fram vår egen Erling Braut Haaland som er kjøpt av Manchester City. Kan Erling ta Premier League og nivået med storm slik han gjorde det hos Dortmund? 

Liverpool har akkurat kjøpt Darwin Núñez fra Benfica. Kan den uruguayanske målscoreren komme inn og stjele tittelutfordringen fra lagkompis Salah? 

Eller kanskje dette blir sesongen til Phil Foden, Mason Mount eller Raheem Sterling?

Hvem tror DU kommer til å bli toppscorer i Premier League 2022/2023?

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!