De siste dagene nå har det vært en stor snakkis i Premier League, å det er at Dimitri Payet ikke vil spille for West Ham lenger. Grunnen er at han ønsker å forlate klubben.

Spørs om det var dette West Ham trengte i en allerede tung sesong hvor ting ikke går helt etter planen.

Slått ut i kvaliken til Europa League av Astra, 0-5 tap mot Manchester City i FA-cupen, 4-1 tap mot Manchester United i ligacupen og ligger på 13.plass i serien.

Payet som utvilsomt av vært en av de beste spillerne både i West Ham og Premier League kommer nå til å bli sett på som en arrogant spiller som setter seg selv foran klubben. Å han gjør det. For istedenfor å hjelpe klubben oppover gjør han bare ting verre.

Vinker Payet farvel til fansen her?

Men på den andre siden ser jeg hvorfor Payet vil forlate klubben. Han trenger å trene med bedre spillere hver dag for å bli enda bedre enn det han er nå. Og han får spille muligheten til å spille Champions League fotball. Hvis han ikke følger trenden å drar til Kina.

Men når det er sagt, så hadde det beste for begge parter vært at Payet ventet til etter sesongen med å gå ut med dette. Men Payet ser vel muligheten til å forlate London klubben nå som overgangsvinduet er åpent.

West Ham kommer til å savne Payet, det er det ingen tvil om, men med pengene kan West Ham hente inn gode spillere for en billigere pengene pluss at  de har en allerede en bra tropp generelt.

Blir spennende å se om lag som Arsenal, PSG osv vil hente Payet eller om West Ham er såpass på at Payet ikke er til salg at han blir helt til sommeren, mye kan skje de siste ukene av overgangvinduet.

SHARE
Previous articleFotball på tv i dag – Torsdag
Next articleOversikt over helgens Tv-fotball
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!