Arsenal supportere og andre supportere har fått med seg at Arsenal ikke har vunnet Premier League på mange år. Men hva er det London klubben mangler? Det har jeg tenkt til å prøve å finne ut nå!

Arsenal har mange gode spillere som kan ta i et tak om det trengs, men mangler den ene spilleren som tar ansvar hver eneste gang, som tør å si ifra. Patrick Vieira var den spilleren som ingen ville kødde med, som skaffet seg respekt og som fikk laget til å spille sammen. Den spilleren som er i dagens stall og kan bli en Vieria type, er nok Francis Coquelin.

Coquelin har vært en stor overraskelse i årets Arsenal lag, men en positiv overraskelse. Han har vokst til å bli en av Premier League’s beste defansive spillere. Men spørsmålet er om han vil holde det nivået i flere år fremover eller om det bare var et engangstilfelle. Men hvem kan ta ansvar i Arsenal?

images

Her kommer noen spillere jeg mener kunne passet i Arsenal sin defansive rolle:

Yaya Toure som ryktes bort fra Manchester City kunne kanskje fått en ny start i Arsenal og vært en leder type på banen og utenfor banen.

Arturo Vidal er en annen spiller som kan være viktig spiller i den rollen. En spiller som kan være lik Coquelin sin, men Vidal har mye mer erfaring fra toppnivå.

En siste spiller som kan passe Arsenal er Pogba. Pogba er en litt offensiv spiller også (litt som de jeg har nevnt over også), men han er spiller som har vokst ekstremt i Juventus til å bli en verdensklasse spiller.

images22

En annen ting som kan diskuteres om at er grunnen til Arsenal ikke vinner Premier League, er Arsene Wenger. Personlig mener jeg Wenger har hatt sin tid i Arsenal, samtidig som jeg han er rett mann for laget. Men hvis Wenger skulle forlate Arsenal, så har jeg noen favoritter som jeg gjerne ville sett som manager i Arsenal.

Jurgen Klopp er en manager jeg ville satt pris på som manager i Arsenal. Grunnen er enkel. Mannen tør å satse ungt og han har vist hva han kan få til med et lag som Dortmund.

En annen som jeg kunne tenke meg er Carlo Ancelotti. Ancelotti har lang erfaring fra forskjellige klubber og har vist seg å være en fantastisk manager i de fleste.

index

Arsenal trenger jo også selvfølgelig en sjef i forsvar også, men jeg føler at Mertesacker og Koscielny er en de beste stopperparene i Premier League. Men spillere som Hummels eller en Varane som midtstopper hadde vært et enormt løft i forsvaret til Arsenal.

På spissplass trenger man også en som kan sette inn 25+ mål hver sesong og der tror jeg Benzema eller en Lacazette kunne vært med å bidra til å gjøre hjelpe Arsenal til et etterlengtet Premier League gull. Benzema hadde vært en spiller som kunne hjulpet til nå, mens Lacazette hadde nok vært den beste om 2-3 års tid med riktig trening.

indexfff

Men da gjenstår det å se om Arsenal får inn de riktige spillerne i sommervinduet og om de klarer å kjempe om Premier League gullet neste sesong. Det blir uansett en spennende sesong i vente for alle supportere i alle klubber.

SHARE
Previous articleGjett når 1 målet kommer mellom Napoli og Lazio og vinn 9000 hos Redbet!
Next articleRosenborg og suksess
Christoffer Karlsen
Mitt navn er da Christoffer Karlsen, er 25 år og bor i Fredrikstad. Ser på meg selv som en blid og utadvendt person. Prøver å få med meg så mye som mulig av fotball og kan sitte å se på fotball i timesvis uten å bli lei. Har jo 2 favorittlag i Arsenal og Vålerenga, men har også noen lag rundt omkring som Exeter City i Football League 2 og SexyPoxyt på nivå 4 i Finland Twitter: @Fotball_Nerden

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!