Enda en Premier League helg er over, og mye flott fotball ble spilt denne helgen. Her tar en titt på fotballen som ble spilt, fra A til Å. Tallene er hentet fra Opta.

Bi3WEc9IAAAlwXW.jpg medium

Aston Villa syndromet, om det finnes noe som kan kalles det, så må det være noe Jose Mourinho har. Han har nemlig ikke klart å slå Aston Villa på bortebane noen av de 5 gangene har møtt laget i Premier Leagues historie. (3 uavgjorte og 2 tap)

Bare 2 lag før Liverpool, har klart å få 3 straffer i en og samme Premier League kamp. (Bradford og Tottenham)

Coleman (Seamus) har scoret flere mål enn noen annen forsvarspiller denne sesongen. Hele 6 mål har det blitt på Coleman.

Tror neppe denne mannen var fornøyd med at Seamus Coleman sikret alle poengene
Tror neppe denne mannen var fornøyd med at Seamus Coleman sikret alle poengene

Derby-mann over alle! Emmanuel Adebayor har scoret flere mål enn noen annen spiller i NordLondon derbyet histoire. (8 for Arsenal og 2 for Tottenham)

Engelske spillere virker det som det blir færre av i Premier League. De to engelskemennene som har scoret mest i Premier Leauge denne sesongen er Jay Rodriguez 12 mål og Daniel Sturridge 18 mål. Bak der kommer Steven Gerrard med 11 mål.

For første gang siden september, har Liverpool klart 2 kamper på rad med 0 baklengs

Gårsdagens kamp mellom Manchester United og Liverpool, gjorde en slutt på den 85 kampers lange rekorden til hjemmelaget, med kamper på rad uten å få straffe i mot.

andy_1937846aHele 46%, eller 13 av 28 mål som Andy Carrol har scoret i Premier League, har kommet med hode.

Ikke skyld på dommeren, men Chris Foy er den eneste dommeren som har gitt Chelsea to røde kort, i en enkelt kamp, ved 2 forskjellige anledninger i Premier Leagues historie.

Jeg har alltid sett på Stoke som ett fysisk lag. Derfor er overaskelsen stor når man får vite at Stoke er det laget som har sluppet inn flest hodescoringer i Premier League denne sesongen. Hele 10 stykker har det blitt.

Klokken hadde passert 96 minutter og sekundviseren stod på 34 når Sam Gallagher scorte for Southampton. Dette er det seneste målet scoret i Premier League denne sesongen.

Liverpool har fått flere straffer på Old Trafford enn noe annet lag på noen annen bane i Premier Leagues historie. hi-res-1720183f6a13a9b8cb1dc4bec44a25fb_crop_north

Mange, veldig mange! Det er svaret på hvor mange spillere Fulham har brukt denne sesongen. Hele 36 spillere har vært innom 11eren hos Fulham i Premier League denne sesongen, og dette er 6 mer enn noe annet lag i Premier League.

Nemanja Vidic er kanskje ikke spilleren for de store oppgjørene? 4 av 6 av hans røde kort er kommet mot Liverpool (dog skulle han ikke vært utvist i går). De 2 siste mot Chelsea.

Old Trafford var før en sikker bane Manchester United. Denne sesongen har laget kun scoret 18 mål her, samme antall som Fulham har scoret på sin hjemmebane.

Podolski, Lukas har startet 31 Premier League kamper for Arsenal, men bare fullført 3.. #favoritt?

frank-lampard---tvc-7tjdjlkxQuiz! Hvem har scoret flest straffer i Premier Leagues historie? Svar: 1. Alan Shearer 56 og 2. Frank Lampard 43

Rett i angrep, kan vi si om Liverpool sin taktikk. Liverpool har nemlig scoret 47 mål i første omgang, som faktisk er en mer enn Manchester United har scoret totalt denne sesongen.

Steven Gerrard har nå scoret flere PL mål på Old Trafford, enn noen annen besøkende spiller i Premier Leagues historie.

Tomas Rosickys sitt mål mot Tottenham, er det raskeste som noensinne er scoret av Arsenal mot Tottenham.

Utligning! Manchester United, med 9 kamper igjen, har nå utlignet antallet tap de har gått på i en Premier League sesong, noensinne!

Viktig mann, det er Sergio Aguero, uten tvil! Manchester City har ett scoringsnitt på 3,2 mål pr kamp MED Aguero, og 1,7 UTEN han.

West Ham har tapt 4 kamper de har ledet denne sesongen, som er rekord i Premier League denne sesongen.

Xtra mann i angrep! Johan Elmander er den første reserven som har scoret for Norwich siden april 2013.chris_hughton-465185

Ytterjakken til Arsne Wenger er det blitt snakket mye om, men vi kan også nevne at Arsenal har vunnet alle 4 bortekamper i London denne sesongen. Forøvrig klarte bare Arsenal 248 velykkede pasninger i kampen mot Tottenham, noe som er det laveste antallet for dem siden februar 2009.

Zzzzzzzz… Arsenal hadde bare 1 skudd på mål i andre omgang mot Tottenham. Og det tok Manchester United 44 minutter å skape sin første skudd på mål i kampen mot Liverpool.

Bi3WEc9IAAAlwXW.jpg mediumÆrlighet varer evig sies det, men tror neppe Daniel Sturridge vant noen ekstra venner denne helgen. Forøvrig er Liverpool laget som har fått flest straffer i Premier Leagues historie. Tallet er 125.

Øvelse gjør mester, sies det. Om Edin Dzeko har øvdt litt ekstra i det siste, kan jeg ikke uttale meg om, men han scoring endte hvertfall hans 10 timer og 2 minutter lange måltørke for Manchester City.

Årets raskeste mål fra en innbytter trodde du? Ricky Lambert scoret bare 1:06 etter å ha kommet inn som en innbytter mot Norwich. Alikevel var dette bare den 4de raskeste scoringen av en innbytter denne sesongen.

Det var det for oppsummeringen. Lik og del!