Det nærmer seg Premier Leagues finale – nemlig siste serierunde på søndag. Selv om det aller meste er avgjort allerede, er det noen få ting vi kan vente i spenning på til søndag kl 17.45. 

Det aller meste i Premier League er allerede avgjort: Årets spiller, årets lag, årets unge spiller, hvem som rykker ned og hvem som har klart å redde seg er blant kategoriene som for lengst er avgjort før serieavslutningen søndag. Hvem som har vunnet Premier League er for lengst avgjort, og det er også hvem som kommer på andre plass. 

En av kategoriene som IKKE var avgjort var toppscoreren, men den lille spenningen fikset Harry Kane på i går. For med en Lukaku ute av form så var det opp til om Harry Kane kunne ta igjen Belgieren. Harry Kane lå 2 mål bak, men med gårsdagens 4 mål mot Leicester seilte den engelske målkongen opp og forbi og drepte dermed den spenningen. Med 2 mål i pluss og en Lukaku ute av form ser det trygt ut for den engelske spissen som skal på bortebane og møte ett allerede nedrykket Hull. Everton og Lukaku på sin side skal ut i en tøff bortekamp mot Arsenal – som kjemper en beintøff kamp om 4 plassen og champions league neste år. 

Så den eneste spenningen som gjenstår i årets runde av Premier League, er nettopp kampen mellom Liverpool og Arsenal, om hvem som kniper 4 plassen og får plass i neste års Champions League. Arsenal spiller hjemme mot Everton og er i god form. Står med seier på sine 4 siste kamper og selv om supporterne ikke stiller seg helt bak ryggen til manager Wenger lenger, så kan en 4 plass likevel redde sesongen for den eldende franskmannen. Liverpool på sin side har 1 poeng i pluss på Arsenal og innehar i øyeblikket 4 plassen. Det betyr at de har alt i sine egne hender og kan avgjøre det med å slå allerede nedrykkede Middlesbrough på Anfield. Liverpool som er uten tap på sine siste 3 kamper vant den vanskelige bortekampen mot West Ham og er dermed storfavoritter før søndagens runde. Liverpool sin kamp er også hovedoppgjøret på Tv2, selv om du kan se alle oppgjørene på Tv2 sumo. 

Runden starter klokken 16 på søndag. Be there!

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!