I går ble det klart at Rosenborg har ansatt den svært merritterte Åge Hareide som ny trener. Men Åge starter ikke i jobben med en gang.. 

Dermed tar Åge Hareide over klubben han ledet så tidlig som i 2003. Hareide erstattet Nils Arne Eggen i 2003 etter å ha blitt seriemester i både Danmark og Sverige, med henholdsvis Brøndby og Helsinborg. Etter den ene suksess-sesongen i Rosenborg, dro Hareide videre til det norske landslaget, som han ledet i tre kvalifiseringer frem til 2008. Deretter tok han over Örgryte i Sverige, før han ledet Viking i tre sesonger.

I 2012 var han tilbake som midlertidig trener i Helsingborg, før han gjorde stor suksess noen mil lenger sør i Skåne noen år senere. Hareide tok over regjerende seriemester Malmö i 2014, der han ledet laget til Champions League-spill og nytt seriegull. I 2015 kopierte Malmö og Hareide bragden fra året før med Champions League-spill.  De siste årene har han ledet det danske landslaget med stor suksess.

Rbk.no melder at Den meritterte 66-åringen er tilbake på Lerkendal etter at han ledet klubben til cup- og seriegull i 2003. Han er ansatt som Rosenborgs nye hovedtrener, men først  fra 1. september. 

Trond Henriksen har ledet Rosenborg siden arbeidsforholdet med Eirik Horneland ble avsluttet tidligere denne sesongen. RBK har tidligere kommunisert at Henriksen leder laget ut sesongen, men nå blir det ikke slik likevel.

Åge har signert en kort kontrakt på bare 1 år. 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!