Elsker du å spille fotball, men lurer du kanskje på hvordan du kan bli sterkere, mer utholdende og yte maksimalt på fotballbanen? Da har du kommet til riktig sted. Whey protein kan være en viktig kilde til nok protein, som er essensielt dersom du skal bygge muskler og holde deg mett over tid. Her vil vi lære deg alt du trenger å vite om whey protein for å virkelig gi jernet når det trengs – uansett om det er på fotballbanen eller på treningssenteret. 

Derfor er protein super-viktig

At du får i deg nok protein er viktig for at kroppen din skal ha alle byggeklossene den trenger til cellene i muskler, hud, brusk og ben. Når du trener hardt og løper mye så blir du nødt til å reparere riftene som treningen lager i muskelvevet ditt, og det er her protein kommer inn. 

Nok protein vil også hjelpe deg med å regulere fordøyelsen din, for protein hjelper til med å produsere viktige enzymer som bryter ned maten du spiser. På den måten vil du ta opp mer næringsstoffer, og føle deg mett lengre. 

Hva er egentlig whey protein? 

Blant de vanligste proteinpulverne finner du whey. Dette kalles også myse, og er et biprodukt av osteproduksjon. Etter osten blir det igjen en væske, og det er denne væsken som kalles myse. Whey protein har derfor mye næring i seg, og proteinet er veldig enkelt å for kroppen å fordøye. Aminosyrene som finnes i whey protein absorberes nemlig veldig raskt av kroppen.

Vil du ha et alternativ til det melkeaktige og kremaktige pulveret så kan du også velge Clear Whey, som vil gi deg en gjennomsiktig drikk i stedet for en melke-aktig drikk. Du kan for eksempel smaksette vannet ditt med Clear Whey. Du finner mange ulike typer whey protein – både vanlig og Clear, hos Bodylab.no.

Flere gode fordeler ved whey protein

I tillegg til fordelene vi allerede har nevnt, så har whey proteinpulver mer å by på. Et tilstrekkelig inntak av protein vil også hjelpe til med å regulere hormoner – noe som er utrolig viktig da hormoner er budbringerne til mange kroppslige funksjoner. Det kan sies at hormoner sender viktige beskjeder til organer og muskler. 

Trener du mye fotball så er det derfor viktig at kroppen din regulerer hormonene dine på en optimal måte, for da vil du kunne prestere optimalt både under trening og i hverdagen. Er du som fotballspiller ute etter å bygge eller opprettholde muskelmasse så er protein nøkkelen også her. Whey proteinpulver gir deg en veldig enkel og lett tilgjengelig måte å få i deg nok av dette vidunder-proteinet på.

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!