Nok en gang, storm i vannglass fra det Norske landslaget. Norske journalister ligger å kretser rundt John Arne Riise i håp om at han skal kaste fra seg en liten bit som de kan blåse opp i store dimensjoner..

Det blåser nok en gang rundt John Arne Riise takket være TV2. Tv2 gjorde ett «dybdeintervju» med John Arne hjemme i hagen hans, og på ett ledende spørsmål så klippet de ut dette for å lage en stor nyhetssak av det.

Sakens kjerne var at Brede Hangeland gikk ut, og «den stille mus» Tarik Elyounoussi overtok kapteinsbindet framfor John Arne Riise.

Kapteinsbindet gies som oftest til en spiller som yter stor respekt i spillergruppen, som har masse erfaring og som kan lede de yngre.

La meg legge til grunn at jeg ikke er noen stor fan av John Arne når det kommer til personalitet og det han gjør, men han nyter stor respekt fordi han er den norske spillere med FLEST LANDSKAMPER gjennom tidende. John Arne Riise har også vært kaptein i Brede Hagelands fravær før.

Jeg må si at jeg er enig med John Arne Riise i denne saken, fordi han skulle naturlig vis bare pga sin erfaring ha overtatt kapteinsbindet. Derimot tror jeg dette er noe som har skjedd i «kampens hete» og noe Drillo neppe har lagt noe energi i. Som sagt, storm i vannglass. Kanskje i framtiden kan det være verdt å diskutere disse tingene på forhånd?

La oss konstantere at vi har en god kaptein i Brede Hangeland og det er RESERVEN hans vi diskuterer..