Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

VM PÅ SKI 2019

Jeg har tre oddstips til VM i nordiske grener. To i kombinert og en i langrenn.

Verdenscupleder Ingvild Flugstad Østberg har hatt en meget god sesong. Startet sesongen bra med å være i nærheten av Johaug på Beitostølen. Vant Tour de Ski og har levert jevnt gode resultater. Liten formdipp etter touren, men har fått en bra treningsperiode og jeg ser ikke bortifra at hun tar en medalje på et av distanserennene i VM. Johaug er favoritt i alle, men ser ikke bortifra at hun klarer medalje i noen av de andre. Det har hun absolutt kapasitet til. Spiller Østberg over 0.5 medaljer til 1.71 med 3 units.

Så er det kombinertspillene. Norge og Tyskland har dominert kombinert denne sesongen, Riiber har vunnet 10 renn. Hvis man ser bortifra den spesielle Touren / trippelen i Chaux-Neuve er det bare et renn Norge ikke har vært på pallen denne sesongen. Riiber og Graabak har begge seiere i dag og kan gjøre det godt i konkurransene. Mens Bjørnstad og Schmid /Krog må mest sannsynlig kjempe bak der. I lagkonkurransene er Norge favoritter sammen med Tyskland og skal enkelt ta medalje. Dermed spiller jeg Norge tar medalje i alle kombinertkonkurranser til 1.60 i odds med 3 units.

Det spillet jeg ser mest verdi i er at Tyskland tar medalje i alle kombinertkonkurransene, de vant ALLE i OL 2018 sist og i forrige VM. Det vil si at de da har med utøvere på start kontra resten med max 4. Riessle, Rydzek, Geiger, Frenzel og Faisst er alle topp 11 i v-cupen sammenlagt og alle ta medalje i de individuelle øvelsene. Riessle har vært god i Seefeld før. De nedprioriterte v-cupen siste helg før VM og kom ikke på pallen der, ellers er det kun to ganger de ikke har kommet på pallen en gang i Trondheim og første dag etter julepausen i Estland. Dette blir klink minimum en tysker på pallen. Flere av tyskerne har gode avslutninger og spurter. Hoppene de viser er bra. Kan ikke se bortifra at alle fem mislyktes. Lagkonkurransene sier seg selv, her blir det medaljer med et så sterkt lag. Spiller denne til oddsen 2.00 som jeg syns er meget bra odds. på dette, med 3 units.

 

Ingvild F. Østberg over 0.5 indv. medaljer @ 1.71 med 3u
Tyskland tar medalje i alle kombinertkonkurraner @ 2.0 med 3u
Norge tar tar medalje i alle kombinertkonkurranser @ 1.60 med 3u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!