Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Tour de France 2017 

Endelig er sommerens høydepunkt snart i gang. Sykkelrittet Tour de France. Dette er en meget åpen utgave, men når det gjelder konkurransen om den grønne trøyen så er det fortsatt en meget stor favoritt. Det er Peter Sagan, han har vunnet de den grønne trøya siden 2012. Han er en meget stor favoritt og han kommer til å ta poeng i alle avslutninger, både kupert og flate. Han kan også være med i brudd å ta poeng derifra. Dermed tror jeg Sagan tar dette igjen og setter da 5.5 units på det til 1.44 i odds.

I kampen om den gule trøya er det ventet enda mer kamp om seieren. Det er Froome og Porte som er de to største favorittene. Bak de følger en helt haug med ryttere som Quintana, Bardet, Fuglesang, Contador, Aru, Valverde, Yates og enda flere. Med Porte og Froome som de to største favorittene så reagerer jeg litt på den fine oddsen på at Porte blir topp 3 til fine 1.50 i odds. Porte har levert gode resultater i hele år. Han kom på andreplass i Criterium Dauphine sammenlagt kun bak overraskelsen Fuglesang. I det oppkjøringsrittet leverte han gode resultater hele veien. Han startet allerede å levere i Tour Down Under, før han fortsatte i både Paris-Nice og Tour de Romandie. Dermed setter jeg 5 units på R. Porte til å bli topp 3 til 1.50 i odds.

Det siste er en dobbel. To H2H, den ene på grønn trøye og den andre på gul trøye. Kan starte med den mest sikrer i denne dobbelen. Det er at Greipel slår Cavendish i grønn trøye. Greipel har hele laget bygd rundt han, det er mange flate spurter som passer han. Cavendish har hatt kyssesyken i vår og kun kjørt Tour of Slovenia og nasjonalt mesterskap fra mars til juni. Der leverte han ikke sånn alt for bra, men han tok med seg en andreplass fra en av spurtetappene. Han sier selv at han ikke satser så veldig mye i dette rittet, men er veldig glad hvis han klarer å få med seg en etappeseier. Med tanke på sykdommen kommer han heller ikke til å kjøre på spurtpunktene i midten av hver etappe, her kommer Greipel sikkert til å knipe noen par poeng i hver etappe. Det er også mange som mener at han ikke kommer til å fullføre rittet. Dermed blir Greipel slår Cav i grønn trøye første spill i komboen.
Nummer to er som sagt om gul trøye. Her har vi Quintana mot Contador. Førstnevnte leverer alltid godt i sitt treukersritt nummer to for sesongen, han har allerede vært igjennom Giroen der han ble nummer to. Her tror jeg rett og slett at det blir ganske enkel overkjøring fra Quintana. Spanjolen leverte fint i Paris – Nice, men det har dabbet av litt etter det med Volta Catalunya og Criterium Dauphine. Quintana har også et bedre lag rundt seg. Dermed blir Quintana over Contador sammenlagt det siste i komboen. Da blir oddsen 2.07 og jeg setter 3 units på det.

Peter Sagan vinner grønn trøye @ 1.44 med 5.5u

R. Porte topp 3 i sammendraget @ 1.50 med 5u

Greipel > Cav i grønn trøye + Quintana >  Contador overall @ 2.07 

 

Øvrige anbefalinger: 

Ingen norsk etappeseier
Contador under 0.5 etappeseier
Quintana > Contador overall
R. Porte topp 3 overall
P. Sagan vinner grønn trøye
Edvald Boasson Hagen under 0.5 etappeseier
P. Gilbert under 0.5 etappeseier
G. Bennett under 0.5 etappeseier
P. Roglic under 0.5 etappeseier
D. Ulissi under 0.5 etappeseier
S. Colbrelli under 0.5 etappeseier
M. Matthews > Degenkolb i grønn trøye
Demare > Grpemewegen i grønn trøye
Latour > Guilaume Martin i hvit trøye
Valverde > Fuglesang overall
Valverde > Aru overall
Quintana topp 10 overall
Valverde topp 10 overall
Fuglesang topp 10 overall

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!