Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Serie A 18/19 

Har flere sesongtips til den kommende sesongen i Serie A, kommer med korte kommentarer på de.

Starter med Juventus spillet. Litt for lav odds på tittel til Juventus, men har troa på at de scorer flest mål i ligaen. Gjort flere gode signeringer i sommer og har god dobbel dekning på absolutt alle posisjoner. Bounucci, Cancelo, Can, Perin og C. Ronaldo inn er meget gode signeringer. De kommer til å bøtte inn mål med Costa, Dybala og C. Ronaldo som front tre spillere. Kan bare se for meg at de scorer og scorer. Juventus til å score flest mål i ligaen til 1.85 får 4 units hos meg.

Juventus scorer flest @ 1.85 med 4u

Så til en duell. Roma mot Napoli. Roma har handlet meget sterkt i sommer med Monchi i spissen. Fikk ikke Malcom, men har fått inn en hel drøss med andre spillere. Mens vi har et Napoli som er litt bakpå fra i fjor da de skulle ta tittelen hjem, de er utladet og har mistet viktige spillere som Reina og Jorginho, og trener Sarri er borte. Dette går ikke for Napoli å gjenskape. Syns 1.99 er høyt her og setter 5 units.

Roma > Napoli @ 1.99 med 5u

Et lag som ser mye bedre ut enn på mange år er Inter. De klarte akkurat CL plass og dermed penger og kjøpt kvalitet i sommer. nter har hentet Radja Nainggolan, Lautaro Martinez, Sime Vrsaljko, Keita Baldé, Kwadwo Asamoah og Stefan de Vrij. De ser sterkere ut enn på flere år og Icardi blir. De kommer til å bli Juventus sine argeste konkurrenter gjennom sesongen og gi de kamp helt inn. Inter blir topp 3 ganske enkelt og da blir Inter topp 3 til 1.65 fint, setter 6 units.

Inter topp 3 @ 1.65 med 6u

Hvem går ned så? Frosinone gikk opp nå, men jeg tror det går rett ned igjen. Ikke handlet stort og mye. Har heller ingen notorisk målscorer, og det er greit å ha hvis man skal overleve i en liga. Flere andre lag ser bedre ut der nede. Frosinone til å gå rett ned igjen får 6 units fra meg til 1.72 i odds.

Frosinone rykker ned @ 1.72 med 6u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!