Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

I dag skal det ikke settes penger på fotball, men idrettsgallaen. Har to spill. Idrettsgallaen arrangeres 5.januar i Stavanger.

Idrettsgallaen 2019

Vi begynner med en ung gutt fra Sandnes som har hatt et fantastisk 2019. Jakob er nominert i tre kategorier, tror han har god sjanse i å vinne kategorien årets gjennombrudd. Der står han i odds 1.65. Han har hatt et bra år med masse rekorder. Løp på 3.31.18 i Monaco og vant to soleklare i EM i august på både 1500 meter og 5000 meter. Han er elsket av det norske folk sammen med resten av familien, så her ser jeg han som en god kandidat. De andre kandidatene er Ragnhild Haga, Viktor Hovland, Simen Hegstad Krüger, Ragnhild Mowinckel og Richard Ordemann. Dette er utøvere som har levert OL-medaljer og andre gode resultater ila 2018. Men til 1.65 tror jeg Jakob Ingebrigtsen er en sikker vinner her. Spiller det til 1.65 med 6 units.

Det andre spillet kommer i kategorien årets kvinnelige utøver. Der har jeg troa på Ada Hegerberg. Kvinnen som preget norske medier noe enormt da hun som første kvinne noensinne vant gullballen for beste kvinnelige fotballspiller for året 2018. I klubblaget Lyon har hun scoret og scoret mål, vunnet alt som kan vinnes for Lyon har hun også gjort. Konkurrentene er disse: Marit Bjørgen, Gunn-Rita Dahle Flesjå, Karoline Bjerkeli Grøvdal, Ragnhild Haga, Johanne Killi, Maren Lundby, Ragnhild Mowinckel og Marte Olsbu Røiseland. Gode kandidater, men ingen av disse kan måle seg mot Hegerberg. Vinne gullballen i fotball burde være sterkt nok til å vinne her selv om flere av de andre kandidatene har vunnet OL-gull og mye annet. Jeg spiller Ada Hegerberg til å vinne kategorien årets kvinnelige utøver til 1.75 med 5 units. Lykke til med spill og god jul 🙂

Jakob Ingebrigtsen til å vinne årets gjennombrudd @ 1.65 med 6u
Ada Hegerberg til å vinne årets kvinnelige utøver @ 1.75 med 5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!