Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

Håndball-VM 2019 herrer

Har et spill til mesterskapet som nå er i gang. Det er på toppscoreren for Norge i dette VM. Norge skal være med å kjempe om semifinaleplass, spesielt da med Danmark og Sverige. De to største favorittene til toppscorertittelen i Norge er Bjørnsen og Sagosen. Sistnevnte har jeg troa på til 1.60 i odds. Han ble før i vinter kåret til verdens beste håndballspiller og har levert godt for PSG siste tiden og fått mye tillit og spilletid, det kommer han til og få her også. Han i likhet til sin konkurrent Bjørnsen tar begge straffer, så er ganske likt der. Sist mesterskap tok trener Berge kun ut en høyreving og det var Bjørnsen. Da ble det ikke så mye hvile, men har en kant til i Sebastian Barthold  som kan komme inn og avlaste Bjørnsen. I tillegg kan en spiller som Magnus A. Rød spille der, han har blitt testet der i perioder. Med skadene til Johannesen og O Sullivan  før mesterskapet kan det se ut som at Sander Sagosen kommer til å få mer spilletid enn antatt, men de to nevnte kommer til å få mer spilletid etterhvert og Sander Sagosen vil få sin hvile. Sagosen scoret flest for Norge i EM 2018, scoret 63 mål kontra Bjørnsens 59. Jeg tror jeg han gjør det nå også. Setter 5 units til 1.60 i odds på det.

Sander Sagosen toppscorer for Norge i VM @ 1.60 med 5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!