Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Marseille – Saint-Etienne 

Franske Ligue 1 og derby. Dette er en viktig kamp for begge, skiller 3p mellom disse lagene på 6. og 7. plass. Dermed kjemper begge om plass i Europa. Av de siste 17 kampene har hele 15 av de gått under 3.5 mål. Den ene i 2010 da Saint-Etinne vant 3-2 på hjemmebane, mens den andre kom etter 2-2 også på hjemmebanen til de grønne. I den sistnevnte kampene var det straffescoring og overtidsscoring, pluss at alle målene kom mellom minutt 54 og 90. Marseille har vært solide i det siste med 2,3,0, men har slitt offensivt. Av de 12 siste kampene så har kun 4 gått over 3.5 mål. Det har vært i 2-2 kampen mot Monaco i cupen, 1-4 seieren mot svake Lorient, 3-2 tap borte mot Nantes og 5-1 tap mot PSG. Litt av det samme med bortelaget, de har 1,3,1 siste 5. I Saint-Etienne sine bortekamper i ligaen denne sesongen har ingen kamper endt med over 3.5 siden serieåpningen mot Bordeaux da den endte 3-2, mens når det gjelder i cupspill har kun en av de endt med over 3.5 mål. I alle turneringer siden midten av desember har de spilt 20 kamper og hele 17 av de har endt med under 3.5 mål. Dette har skjedd mot Metz etter 2-2, mot Lorient etter seier 4-0 og mot IC Croix i 1/32-finalen i cupen. De spiller langt ned i seriesystemet.  Det viktigste fraværet til gjestene er imidlertid Gjestene mangler kaptein Perrin, Søderlund, Pogba, Tannane, Pajot, Bado og Monnet-Paquet. Vertene mangler Rekik, Cabella og Diaby.

Dermed tror jeg på en målfattig kamp i dette derbyet.

Under 3.5 mål @ 1.36 med 3.75u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!