Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Bournemouth – Brighton 

Fredagskamp fra PL. To lag som ikke scorer alt for mange mål. Bournemouth ble nummer 9 forrige sesong, men det var ikke mange poengene ned til nummer 17. King bøttet inn mål på vårparten, det har han tilgode å gjøre så langt. Ingen av deres kamper har endt med fire eller flere mål, men de har ingen poeng. De har tapt: 1-0, 0-2, 1-2 og 3-0 i serien. Det ene målet de har scoret var en perle av Daniels mot City. I alle fall har han fremdeles til gode å score denne sesongen. Wilson er fremdeles skadet for hjemmelaget, mens Fraser også mister kampen. Stanislas og Fedirici er begge usikre.

Nyopprykkede Brighton har åpnet mye bedre, de vant sin første kamp forrige helg da de slo West Brom 3-1 på hjemmebane, mens de før det klarte 0-0 mot Watford. De to første kampene tapte de begge med 2-0. Brighton er ikke med i de alt for målrike kampene. De gikk i likhet med dagens hjemmelag videre i ligacupen etter å ha slått Barnet med 1-0. Kun en kamp har gått over 2.5 mål. Kayal, Baldock, Sidwell og Brown er ute. Kun 3 av de siste 14 mellom disse lagene har endt med over 3.0 mål, og 1 av de siste 6.

Jeg tror ikke vi ser så mange mål i denne kampen og spiller under 3.0 mål til 1.45 i odds. Ingen av disse lagene skriker mål. Det blir pengene tilbake med 3 mål. Jeg setter 6 units på dette.

Under 3.0 mål @ 1.45 med 6u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!