Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Eliteserien 2018

Lenge siden forrige oddstips, men nå gjør jeg retur med et sesongspill. Eliteserien er i gang og vi må selvfølgelig ha et spill der. Jeg tror Rosenborg kommer til å valse over alt og alle i år igjen. Troppen og breddene er bra, fått inn Søderlund blant annet for å avlaste Bendtner. Mens en av deres argeste konkurrenter i Molde har solgt litt unna. Godset seiler opp som et av lagene som kan konkurrere mot Rosenborg, de var fantastiske å se på i fjor høst med Jradi og Ulland Andersen i spissen. Hvis de spilleren fortsetter å prestere denne sesongen også kan det fort komme et salg eller to. Rosenborg har vært solide de siste sesongene og har også vært det i vinter. Som sagt er bredden meget bra og uansett når kampprogrammet blir litt hardere når kvalifiseringen til Europa kommer så har Rosenborg et godt nok lag til å vinne de kampene også. Dette vinner bare Rosenborg, de er best over 30 kamper. Jeg spiller Rosenborg til å vinne til odds 1.55 til maxbet. Jeg syns også det kan være verdi i RBK til å lede etter halvspilt eller liknende. Et annet spill jeg liker er Godset best på Østlandet.

RBK til å vinne @ 1.55 med 10 units. maxspill

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!