Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Juve – Barcelona 

Juve ikke tapt noen hjemmekamper denne sesongen i Serie A. I CL-gruppa spilte de to uavgjorte kamper på hjemmebane, det var mot Sevilla med 0-0 og Lyon med 1-1, vant mot Dynamo Zagreb med 2-0. I forrige runde i CL vant de 1-0 hjemme mot Porto. Jeg tror ikke Juve taper, for de vil prøve å holde tett bakover å ikke risikere alt for mye fremover. Både Barcelona og Juve har spilt mye kamper i det siste, midtukerunde forrige uke og i helgen også. På bortebane i gruppespillet i CL tapte Barcelona 3-1 mot City i England og i forrige runde tapte de hele 4-0 i Paris. Barcelona er ikke best på bortebane. I ligaen har de spilt uavgjort mot Real Sociedad, Villarreal og Real Betis, i tillegg mot Hercules tidlig i cupen. Tapt mot Celta Vigo og Deportivo på bortebane, i tillegg til Athletic Club i cupen med 2-1. Tror at Juve får med seg noe fra denne hjemmekampen og  velger HU til 1.45 i odds med 2.75 units.

HU @ 1.45 med 2.75u

 

Dortmund – Monaco

For en kamp dette blir. Dortmund er favoritter, men det er flere av deres spillere som er usikre. Mens det er kun to fra Monaco som må stå over, Sidibe er usikker og Bakayoko er suspendert. Kampene for disse lagene kommer tett. Jeg tror ikke Dortmund vinner med mer enn 2 mål, men tror at dette blir målrikt og jevnt. Jeg spiller B +1.5 til 1.50 med 2.75 units.

Monaco(+1.5 AH) @ 1.50 med 2.75u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!