Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

IFK Norrköping – Elfsborg 

Norrköping ligger helt oppi toppen med 27 poeng etter sine 14 første kamper. De har 8,3,3 og en målforskjell på 23:16. De ligger 6 poeng bak ledende Malmø, men har 2 og 5 poeng ned til nummer 3 og 4. Mye av grunnlaget har de lagt på hjemmebane, der har de sterke 5,2,1 etter sine 8 første hjemmekamper. Uavgjort har det blitt mot GIF Sundsvall og AIK, mens tapet kom i sesongens andre hjemmekamp mot Sirius. De har vunnet 4 av sine 5 siste hjemmekamper. De er i meget god form. Får tilbake en av sine beste forsvarsspillere fra forrige seriekampen.

Elfsborg ligger med sine 19 poeng på 9.plass etter 5,4,4 og 25:20. De har 1,3,2 på bortebane og leverte ikke en så god kamp sist mot Halmstads BK borte. Det vil seg ikke helt for Elfsborg.

Her tror jeg på hjemmeseier og det spiller jeg til 1.80 med 3 units. Dette tar IFK Norrköping.

H @ 1.80 med 3u

 

Stabæk – Brann

Stabæk vant endelig en kamp igjen sist mot Sandefjord med 2-1 borte. Etter halvspilt ligger de på 9.plass med 6 poeng ned til kvalik, men bare 8 poeng opp til nummer 2 på tabellen. På Nadderud har de 3,2,3, men de startet sesongen med 3 seire hjemme. De startet også sesongen med å score en del mål, for i de siste 9 seriekampene har de kun vært over 1.5 mål i 3 av de. Borte mot Godset, hjemme mot LSK og borte mot nevnte Sandefjord. Ingen av disse 3 nevnte lagene ligger over Stabæk på tabellen. Angrepet til Stabæk har heller ikke vært all verden i det siste, Ohi har kun scoret i en av de siste sju kampene han har spilt. Det skjedde mot nettopp Sandefjord i forrige kamp.

Brann har ikke tapt noen av sine åtte siste seriekamper, de er i fin form. De har kun sluppet inn fem mål i samme periode. Etter Rosenborg sin seier på lørdag ligger de 5 poeng bak og må nesten vinne denne kampen for å holde tritt med Rosenborg. De har 2,3,2 på bortebane denne sesongen, tapene kom mot KBK og RBK. Uavgjort ble det mot TIL, Odd og Sarpsborg 08. Men Brann de er flinke til å holde tett bakover, de har kun latt motstanderen få over 1.5 mål i 2 av 18 kamper så langt denne sesongen. Det skjedde borte mot RBK da det kom en sen scoring helt mot slutten og i bortekampen mot Sogndal, men da vant de til slutt 3-2.

Jeg tror dermed ikke at Stabæk scorer alt for mange mål i dag, max et mål. Brann holder tett bakover og det tror jeg de fortsetter med i dag. Ingen skader å melde om for Brann som kan stille det vante laget sitt i en 4-3-3. Jeg spiller Stabæk under 1.5 mål til oddsen 1.54 med 3.5 units

Stabæk under 1.5 mål @ 1.54 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!