Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Udinese – Genoa 

Genoa mangler beste keeperen og har svake 3,2,10 på bortebane. Kun slått Crotone som er nr18, Bologna som er nr14 og Empoli som er nr17. Ikke scoret siden kampen mot Empoli. Meget svak målforskjell med 30:48. Udinese greie på eget gress med 6,3,6. Vunnet mot Empoli, Pescara,Bologna, Crotone, AC Milan og Palermo. Dette er alle lag som er på høyde med Genoa eller bedre. Denne burde Udinese vinne og jeg spiller H til 1.78 med 2.5 units.

H @ 1.78 med 2.5u

 

Everton – Leicester

Everton gode på hjemmebane. Vunnet 5 av de siste 6 hjemmekampene. Kun spilt uavgjort i den siste hjemmekampen da de møtte Manchester United på tirsdag. Leicester kun vunnet 1 bortekamp denne sesongen. De har CL på onsdag og kommer til å fokusere max på den nå som de har kommet et godt stykke unna nedrykk. H spilles til 1.77 med 3 units.

H @ 1.77 med 3u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!