Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Sirius – AFC Eskilstuna

Topp mot bunn. Sirius ligger på tredjeplass med 22 poeng etter 13 serierunder, men det er mange om beinet fra tredjeplass og ned. Fra nummer 3 til 11 skiller det bare 5 poeng så alt kan skje. Sirius vant den første kampen etter pausen borte mot GIF Sundsvall med 2-1. Sirius har hatt veldig mange knappe og jevne kamper så langt, av de 10 siste kampene har de kun vunnet / tap med mer enn et mål i en av kampene. Det skjedde i hjemmekampen mot Elfsborg da de vant 4-1, men den kampen inneholdt et rødt kort så Sirius fikk spille med en mann mer i 20 minutter. På hjemmebane har de 3,2,1. To av seirene har vært med 3 mål, den nevnte mot Elfsborg og mot Kalmar i hjemmekamp nummer to for sesongen. De har mistet, Sarfo, sin beste spiller som skal til Malmø.

AFC har byttet trener og fikk respons allerede i første kamp etter pausen, men de tapte riktignok mot Malmø med 3-2. De ledet faktisk den kampen og hadde muligheter å ta med seg poeng med seg hjem. Siden trenerbytter har de fokusert mye mer på det defensive og fokus på disiplin. Etter de 13 første serierundene har de 0,4,9 og en målforskjell på 11:28. De får tilbake sin beste angrepsspiller til denne kampen fra forrige kamp mot Malmø, det er positivt.

Med tanke på AFC sine forbedringer og Sirius sitt tap av Sarfo og overvekt av jevne kamper tror jeg ikke AGF taper denne kampen med mer enn to mål og spiller dermed B +1.5 til 1.67 med 2.5 units.

B +1.5 @ 1.67 med 2.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!