Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Strømsgodset – Sarpsborg 08

Godset tapte 0-2 i Kristiansund i sin forrige kamp. Dermed står de med 2,2,2 så langt denne sesongen, men de har prestert bedre på hjemmebane. Der har de 2,1,0 etter seirer mot Haugesund med 3-1 og Sandefjord med 1-0, de fikk med seg 1-1 mot Aalesund. Dette kommer til å bli den tøffeste hjemmekampen til nå denne sesongen. Strømsgodset har ikke imponert så langt denne sesongen, selv ikke i seirene mot Haugesund eller Sandefjord. Det er ikke gitt at Bugge står, mens Hamoud, Hauger og Jradi er alle aktuelle, men litt usikre.

Sarpsborg mangler ingen spillere og kan stille med de samme som spilte mot RBK på mandag. Der gjorde de en solid kamp, men de tapte 2-1. De var på høyde med RBK i kampen, men de er fortsatt fire poeng bak de etter seks seriekamper. Men Sarpsborg har fire poeng mer enn Godset og mye bedre målforskjell. De har åpnet bra og de har 4,0,2 til nå. Kun tapt borte mot Stabæk med 3-0 og hjemme mot nevnte RBK med 2-1. De viste hva de kan klare mot Norges klart beste lag. Sarpsborg har faktisk scoret flest mål til nå, med sine 15 har de fire mer enn RBK og hele ni mer enn dagens motstander.

Sarpsborg har vist gjennom sesongstarten at de er et av Norges beste lag. De kan stille med toppet mannskap, noe ikke hjemmelaget kan. Sarpsborg taper ikke mot et svekket Godset-lag her. Jeg setter UB til 1.67 med 3.5 units.

UB @ 1.67 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!