Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Etappe 7 av Tour de France 

Etappe 7 av Tour de France og jeg har et oddstips på H2H spill på to spurtere. Dagens etappe er flat og 213.5 km lang, den avsluttes med en liten bakke. Den kan sammenliknes med etappe 4 der Demare vant og det store samtaleemne i ettertid var krasjen med Cavendish. På den etappen kom Matthews på 7.plass, mens Mc Lay endte på 58.plass. Briten har ikke motoren, kapasiteten eller laget til å henge med i en liten stigning på veien mot mål. Matthews har endt foran Mc Lay på alle etappene til nå. Matthews har også et mye bedre lag en Mc Lay. Sistnevnte får hjelp til spurten, men ikke i selve spurten. Det får Matthews, og han har vist fin form så langt i årets Tour de France. Matthews ligger også mye høyere oppe i konkurransen om grønn trøye enn Mc Lay. Førstnevnte har 96 poeng og ligger på tredjeplass, Mc Lay har kun plukket 13 poeng og er med det på 40.plass. Jeg tror Matthews kommer høyere enn Mc Lay på dagens etappe. Det setter jeg 3 units på og får oddsen 1.53.

Matthews > Mc Lay @ 1.53 med 3u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!