Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Würzburger Kickers – Hannover 96

Hannover er et topplag og er meget solide på hjemmebane og generelt også. Kun tapt fire bortekamper denne sesongen. Kun tapt to kamp siden vinterpause og det var borte mot Greuther Fürth, som er nr6 på tabellen og jumboen i Karlsruher.  Hannover vant det motsatte oppgjøret i høst. Hjemmelaget litt ute av form, ikke vunnet en seriekamp på hjemmebane siden desember. Kun slått nr 11, 12, 17 og 2. Jeg tror ikke hjemmelaget vinner og spiller Hannover med draw no bet til 1.60 med 2.5units.

B(draw no bet) @ 1.60 med 2.5u

 

Eintracht Frankfurt – Werder Bremen 

Et lag i form mot et lag ikke i form. Jeg har troa på laget i form, altså Werder Bremen. Kun tapt en bortekamp etter vinterpausen, det var mot Augsburg med 3-2. Frankfurt ikke vunnet siden de møtte jumbolaget Darmstadt på hjemmebane i februar og vant 2-0. Jeg spiller UB til gode 1.77 med 2.5 units.

UB @ 1.77 med 2.5u

 

Lille – Nice 

Nice solide denne sesongen og ligger på 3.plass, har hele 30 poeng mer enn dagens motstander. Nice har rekka 7,6,2 på bortebane. Tapene kom mot Caen etter en EL-kamp med 1-0 og mot Monaco i februar med 3-0. Har dermed 8 kamper uten tap nå. Bra målforskjell har de også med 50:25. Lille har dog kun 30:37 i målforskjell, på hjemmebane har de kun 5,3,7 og har tapt en god del kamper der. Ikke vunnet hjemme i ligaen siden starten av desember. Kun vunnet mot lag nr 17, 18, 20, 16 og 15. Dette er ikke bra nok og da går UB til 1.59 med 2.5 units som en av dagens.

UB @ 1.59 med 2.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!