Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Tour de Ski 2019

Kort inne her med et spill som har kort frist. Nok en gang skal vi utenfor fotballen, men det er Tour de ski. Det avsluttes med en jaktstart på 9km og avsluttes med en brutal tur opp alpintbakken i Val di Flemme. Her er det spesielle løpere som trives, sprintere trives ikke og jeg har funnet et spill mot en sprinter. Lotta Udnes Weng er den utkårete. Hun har vært god i sprintcupen denne sesongen, er nummer 10 sammenlagt i den cupen. Den nest beste norske, men på distanse er det dårligere. Aldri gått opp alpintbakken, stod av før denne etappe forrige sesongen og slo seg kraftig i går. Da har jeg mer tro på en som gikk opp bakken sist i 2016 Kari Øyre Slind, tiden ble da 36.09 tiden ike så gæren. Blitt bedre på distanse siden. Slind går ut bare 8 sek bak Weng så de starter så og si likt. På distanserennene som ikke har vært jaktstart så har Slind slått Weng 2 av 3 ganger. Den konkurransen var i går i klassisk, i dag er det fristil. Der er Slind bedre. Tror Slind slår Lotta Udnes Weng i dag også og spiller det med 6 units til en odds på 1.40.

Slind > Lotta Udnes Weng @ 1.40 med 6u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!