Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Eibar – Las Palmas 

Kamp fra spansk Primera Liga. Eibar vant med 3-2 borte mot Villarreal på lørdag, en meget sterk seier. Dermed er de nr 8 på tabellen og har faktisk litt heng på plass i Europa, det er meget imponerende av lille Eibar. De har en solid rekke på hjemmebane med 8,3,4 denne sesongen, kun tapt mot Osasuna, Atletico Madrid, Barcelona og Real Madrid. Dette er tre av de beste lagene i Europa, alle med i kvartfinalene i CL. De siste seks kampen har Eibar 2,3,1, tapet kom som kjent mot Real Madrid. I seriespill har de vunnet 2 av de siste 4 hjemmekampene, kun tapt som nevnt mot Real Madrid og spilte uavgjort mot Espanyol med 1-1. Inui er suspendert mens Arbilla er skadet og Enrich er usikker. Denne sesongen så har Eibar vært involvert i 19 kamper med over 2.5 mål og 22 kamper der begge lag gjør mål.

Las Palmas er klart best på hjemmebane, men ligger fortsatt på 12.plass på tabellen. Det er meget solid. På bortebane har de dog svake 1,3,10. Eneste seieren kom i første serierunde mot kriseklubben Valencia med 4-2. Uavgjort har de klart mot Osasuna med 2-2, Alaves med 1-1 og Real Madrid med 3-3. Både Osasuna og Alaves er to helt middels lag og det er ikke alt for vanskelig klare uavgjort der, de spilte mot Real Madrid da de var inne i en tung periode med mange kamper som kom tett osv. De var sjanseløse da de spilte mot Celta Vigo på mandag, der ble det tap med 3-1. Det er også en viktig faktor med at de spilte så sent som på mandag, mens Eibar spilte tidlig lørdag. Men Las Palmes har greie 2,1,3 siste seks kampene, men begge kampene med 3 poeng var på hjemmebane. På de siste seks bortekampene har de tapt hele 5 av de, og alle egentlig relativt greie tap. Fatse Bigas er suspendert for bortelaget. 20 kamper med Las Palmas denne sesongen har endt med over 2.5mål, mens 21 med BTTS.

 

Denne tror jeg Eibar vinner mot bortesvake Las Palmas, jeg velger å legge til over 1.5 mål for begge disse lagene er kjent for målrike kamper.

Eibar + over 1.5 mål @ 2.20 med 2.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!