Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Aafk – Sarpsborg  

Aalesund imponerte ikke med tap  3-1 borte mot Stabæk. Ohi & Co til åtte store målsjanser og kunne fort tapt med både fire og fem mål hvis ikke de hadde marginene med seg i noen situasjoner. Treneren gjorde flere taktiske feil og sa at han testet litt rundt med laget, men uansett viste de store forsvarsproblemer.

Saprsborg åpnet med seier 3-1 over Sogndal, to mål av Rosted. Sarpsborg har en mye bredere tropp og det gjør ikke så mye at det kommer kamper hyppig.

Jeg tror Sarpsborg får med seg minimum 1poeng her og oddsen 1.50 på det er fint, det setter jeg 2.5 units på.

UB @ 1.50 med 2.5u

 

Sandefjord – RBK

Sandefjord ble nr.2 i OBOS-ligaen forrige sesong etter god rekke med kamper mot slutten. Sandefjord har kun vunnet en treningskamp denne sesongen og det var mot svake Notodden. Uavgjort ble det mot Sarpsborg og Godset. Resten av kampene har de tapt, flere av de med stygge siffer. Kun scoret i 4 av 9 treningskamper, de tapte 5 kamper uten å score noen selv. Det har kommet flere spillere ut og inn i vinter, men er litt styrket. De gjorde det bedre enn forventet mot LSK i helgen, men til denne er Kind Bendiksen syk og det er vel tvilsomt om han er klar til denne. Tungt å gå rett fra tap helt på slutten av kampen til kamp mot store RBK.

Rosenborg dominerte stort forrige sesong, alt. Eneste treningskampen RBK tapte var mot Salzburg for 2 måneder siden. De har slått FCK og HJK samt 2 x Ranheim, og spilt uavgjort mot Sundsvall, Malmö og FH fra Island. Flere spillere ut og inn i RBK, men det har funket fint både mot Brann forrige uke og i seriekampen i helgen. Totalt sett mener jeg RBK ser forbedret ut, men de savner kanskje en god stopper til. Rosenborg var som sagt solide da de slo Brann i Supercupfinalen, og 3-0 mot Odd i serieåpningen er bra det med en dårlig 1.omg. De Lanlay og Stamnestrø er fremdeles skadet for trønderne.

RBK vinner denne her, men Sandefjord er ikke gode nok offensivt til å score på mesterne og dermed spiller jeg B + RBK holder nullen til 2.25 i odds med 2.5 units.

B + uten å slippe inn mål @ 2.25 med 2.5u

 

Mainz – Leipzig 

Leipzig har gjort en meget god sesong og har 52 poeng på 26 kamper etter 16,4,6 og en målforskjell på 47:28. På bortebane har de 6,3,4, tapene har kommet mot Ingolstadt, Bayern München, Dortmund og Werder Bremen. Dette er tap mot to andre topplag og et lag i flyt i Werder Bremen.

Mainz er ikke i den beste formen med kun en seier siste 7 kampene og kun 2 kamper vunnet etter vinterpausen. De kampene har kommet mot 2-0 hjemme mot Augsburg og 2-0 på bortebane mot Leverkusen. Tapt siste tre kampene de har spilt i Bundesligaen, de kampene ble spilt mot Darmstadt, Schalke og Ingolstadt. Det er bare å se på hvilke lag de har tapt mot i det siste og se at det ikke blir seier i dag. På hjemmebane har de 5,4,4, kampene de har vunnet har de vunnet mot Darmstadt, Ingolstadt, Freiburg, Hamburger og Augsburg. Disse lagene er nummer 18, 17, 9, 14 og 16 på tabellen, så og si alle disse lagene er svake.

Jeg tror ikke Leipzig taper og jeg tror heller ikke at Mainz klarer å vinne, dermed spiller jeg B(draw no bet) til 1.57 med 2.5 units.

B(draw no bet) @ 1.57 med 2.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!