Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Tyskland – Norge 

Selveste Tyskland mot Norge. Tyskland er nr2 på fifa rankingen og vant BÅDE prøve vm og u21 EM i sommer. I VM-kvaliken har Tyskland vunnet alle kampene og har en målforskjellen på 29:2. Tyskland kan sikre VM-billett i dag mot Norge og det vil de. Da Tyskland og Norge møttes på Ullevaal i den første kampen i kvalifiseringen ble Norge rundspilt til dimensjoner og vant 3-0 ganske greit.

Norge fikk sin første seier under Lagerbäck i helgen da de vant 2-0 og gikk forbi Azerbaijan. Hvis de hadde møtt et litt bedre lag ville de tapt, Norge gjorde mange sløve feil bakover på banen. Norge kommer til spille 442, men med Jo I. Berget på spissplass som litt mer defensiv. Norge har vært bedre de siste kampene etter trenerbyttet. Norge har kun scoret 8 mål i kvalikken, der 4 kom mot San Marino. 2 mot Tsjekkia og 2 mot Azerbaijan. Norge kommer ikke til å score her.

Tyskland borte er kanskje det tøffeste man kan møte i dagens fotball. Tyskland er store store favoritter og jeg ser ikke hvordan Norge skal klare å score, men de kommer til å spille defensivt. Spiller Norge under 0.5 mål til 1.68 med 4units og Hjemmeseier + under 4.5 mål i kampen til 1.56 med 5 units.

Norge under 0.5 mål @ 1.68 med 4u
H + under 4.5 mål @ 1.56 med 5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!