Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Reading – Blackburn Rovers

Reading spilte mot Leeds på lørdag og vant med 1-0 etter mål av Yann Kermorgant. Nå har The Royals vunnet mot to opprykksrivaler i sine to siste kamper. Reading har faktisk sterke 9,2,0 mot lag som har ligget på nedrykksplass når de har spilt mot de, i dag møter de Blackburn som ligger på nedrykksplass. The Royals ligger nå på en fjerdeplass med 70 poeng, og har seks poeng ned til syvendeplass på tabellen. Hjemme på Madejski Stadium har de imponerende 13,5,2 denne sesongen. Kun tapt mot Aston Villa med 2-1 i oktober og QPR med 1-0 i starten av januar. Har nå 7 kamper uten tap på hjemmebane.
Blackburn Rovers nå er oppe i ti bortekamper på rad uten seier. På lørdag tapte de 0-1 borte mot opprykksfavoritt Brighton & Hove Albion. De ligger på 22.plass med 1poeng opp til sikker plass. Blackburn hadde tapt under ny sjef før i helgen. De skal ikke gå mange kamper på rad uten seier før de vil få en luke opp til riktig side av streken. Blackburn har svake 2,6,11 på reise. Kun slått Derby med 2-1 i september og Newcastle med 1-0 i november på bortebane. Meget svake på reise altså, Blackburn har heller ikke vunnet på 5 kamper. 
Reading sin gode statistikk mot bunnlag og på hjemmebane generelt mot et lag som kun har to borteseirer denne sesongen og med sin siste tilbake i november og Blackburn ikke i den beste formen, må jeg markere H her. Men jeg velger H(draw no bet) til oddsen 1.48 og spiller det med 3 units.
H(draw no bet) @ 1.48 med 3u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!