Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Tyskland U-21 – Spania U-21 

Det er klart for finale i U-21 EM i Polen. Tyskland kom på andreplass i gruppa etter 3-0 mot Danmark, 2-0 mot Tsjekkia og tap med 1-0 mot Italia. Det siste tapet gjorde at Tyskland fikk England i semifinalen kontra Spania og det kan ha vært meget viktig med tanke på å komme til finalen. I semifinalen mot England så slet Tyskland i starten. De lå under med 2-1 og slet litt i starten. Men de tok mer og mer over og de tok seg fortjent til en finale etter straffesparkkonkurranse. Men de spilte 120 tøffe minutter mot England på tirsdag og det kan bli tøft med kun to dagers hvile mellom da.

Spania imponerte stort i gruppe B og vant alle kampene sine. De vant med 5-0 mot Makedonia, 3-1 mot Portugal og toppet det med 1-0 mot Serbia, i en kamp der de roterte en del. De beste spillerne fikk dermed hvile en god del, faktisk helt fra 20. juni til 27. juni. Dagens finale vil kun bli den andre i perioden 21. juni til 30. juni, det er meget greit i et så kort, tett og intensivt mesterskapet som dette er. Spania leverte en meget solid kamp i semifinalen mot Italia og vant den greit 3-1. Spania har så mange klassespillere over hele banen.

Spania har levert en plettfritt mesterskap til nå, feid all motstand over banen. De har alle sine beste spillere tilgjengelig. Tyskland har jo flere spillere som kunne spilt i U-21 EM med i prøve-VM, det er med på å svekke Tyskland her. Tyskland spilte 120 minutter på tirsdag, mens Spania spilte med en mann mer spiste 30 minuttene. Det er favør Spania i hvile. Spania har rett og slett det beste laget og jeg tror de tar dette her til full tid. B spilles til 1.87 med 3 units.

 

B @ 1.87 med 3u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!