Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Ajax – Lyon

EL i dag allerede på onsdag. Ajax hadde spillefri i helgen pga cupfinale i Nederland. Helgen før tapte de toppoppgjøret mot PSV og dermed er det lite sannsynlig at de vinner serien. De ligger på 2.plass med 75 poeng, 4 opp til Feyernoord og 3 ned til PSV. De har 4,0,2 siste seks, og på hjemmebane har de 13-2-1 denne sesongen. I Europa League har Ajax slått ut Schalke, FCK og Legia Warszawa, og samtlige hjemmekamper, inkludert de tre i gruppespillet, har blitt vunnet. Men ingen bortekamper i sluttspillet har blitt vunnet, 0,1,2 der nå. i gruppespillet ble det seier mot Panathinaikos, uavgjort mot Celta Vigo og uavgjort mot Standard Leige. Viergever og Veltman er begge suspenderte for nederlenderne. Det svekker forsvaret da de begge er faste på laget.

Lyon vant mot Angers sist og dermed tok de tilbake 4. plassen. Lyon har en kamp til gode på de andre lagene, så det ser ut til å bli fjerdeplass på Lyon. De har bare 2,1,3 siste seks seriekamper, mens de har 7,3,7 denne sesongen på bortebane i ligaen. I Europa League har Lyon slått ut Besiktas, Roma og AZ, men det er kun AZ de har slått på bortebane, de to andre kampene tapte de. Lacazette ser ut til å miste dette oppgjøret.

Tørr dermed ikke å spille på selve kampen, men tror Lyon går til finalen. De har det sterkeste laget og de burde vinne over 180 minutter mot Ajax. De er meget sterke fremover. Jeg setter 3.5 units på finale for franskmennene med 1.58 i odds.

Lyon til finale @ 1.58 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!