Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Juventus – Real Madrid 

Juventus tok sitt sjette strake seriemesterskap denne sesongen, og nok en gang var det aldri noen tvil om hvem som skulle vinne. De vant med fire poeng denne sesongen, men prioriterte Coppa Italia og CL ved flere anledninger. De vant mot Lazio i cupfinalen og kan vinne «The Treble« i kveld. Juventus har hatt full kontroll i CL denne våren, spesielt da mot Barcelona og Monaco. Juventus spilte Serie A så sent som forrige helg, da vant de mot Bologna. De hvilte noen spillere i den kampen. Kun Pjaca som er skadet og Juventus kan dermed stille toppet lag.

Real Madrid vant og ligatittelen denne sesongen, første gang siden 2011/12 sesongen. De ble presset av Barcelona så og si hele veien. Men Real Madrid har vist seg å ha en bra og fin stall denne sesongen og tok dermed knekken på Barcelona. De tok seg videre mot Bayern München i kvartfinalen, der hadde de dommerne på sin side riktignok. Men i semifinalen mot byrivalen var de overlegne. La Liga avsluttet for to uker siden, og Real Madrid har ikke spilt kamp siden. Det er usikkert rundt to posisjoner, høyreback og den siste plassen i angrep. Men Real Madrid har som sagt en bred nok stall til at de bør klare seg uten de to beste her.

Juventus har en liten fordel med at de spilte forrige helg. Jeg holder Juventus et like hakk over de. Juventus har et mye bedre forsvar enn Real Madrid og kanskje et vell så bra angrep. Jeg tror ikke Real Madrid vinner til full tid her. Spiller da HU til 1.50 i odds med 3.5 units.

HU @ 1.50 med 3.5u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!