Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs 

 

Vålerenga – Viking

Eliteserien og siste kamp i serieåpningen. Deila er på plass for Vålerenga og forventingene er store foran denne sesongen.  10. plass ble det til slutt i fjor, i år må de nesten høyere. Treningskampene har vært ganske bra. Laget er styrket denne vinteren med Berntsen, Finne, Keita og Ibrahim inn. Med Moa tilbake i form kan dette bli veldig bra og en av ligaens beste offensive rekker. Defensivt er det ikke helt på topp. Fredheim Holm og Agyiri meldes skadet hos VIF, ryktes også at Grindheim og Lekven ikke blir klar til dagens kamp.

Viking er i økonomisk krise. Det ble 8. plass forrige sesong. Treningskampene har ikke vært all verden, med unntak av en seier mot Brann har de kun slått de svakere lagene. Viking har sett seg tvunget til å slippe Ibrahim til dagens motstander i Vålerenga. Jørgensen, Thorsteinsson og Heigre har forlatt klubben. Inn har  Shroo, Ernemann, Ledger og Appiah kommet. Viking er ikke forsterket og de går en tøff sesong i vente. Adegbenro og Appiah er begge usikre for bortelaget. Førstnevnte er kanskje laget beste offensive spiller og vil bli meget savnet.

Viking har ikke levert i vinter og jeg tror ikke de vinner mot et godt offensivt rustet lag i Vålerenga. Jeg spiller Vålerenga draw no bet til 1.38 med 3.5 units.

H(draw no bet) @ 1.38 med 3.5u

 

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!