Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Leipzig – Ingolstadt 

Leipzig er helt i toppen, ligger på andreplass og har 6 poeng ned til Dortmund. Har en god målforskjell på 56:31. Formen viser seg bra, har 4,1,0 siste fem kampene. Kun tapt to av siste elleve. På hjemmebane er de meget sterke, de har 12,1,2 på eget gress. Kun tapt mot Hamburger SV og Wolfsburg på hjemmebane denne sesongen. Poengdeling fikk mot Gladbach i deres andre hjemmekamp. Leipzig er så gode at her burde de slå bunnlaget Ingolstadt. De kan også stille toppet her.

Når det gjelder Ingolstadt ligger de på 17.plass og nedrykk. De har fire poeng opp til play off og fem poeng opp til trygg plass. De har ligaens tredje dårligste målforskjell med -21 etter 33:54. På bortebane denne sesongen har de 4,1,10. De har kun vunnet mot Darmstadt, Bayer Leverkusen, Eintracht Frankfurt og Ausburg. Dette er ikke noen så gode lag denne sesongen, ingen av de ligger topp 10. Ingolstadt er heller ikke i den beste formen, de har tapt sine to siste kamper stort. 3-0 borte mot Wolfsburg og 4-2 hjemme mot Werder Bremen. Mainz mangler Hartmann og Gross.

Her på hjemmebane burde topplaget og overraskelseslaget Leipzig vinne. De er i meget god form, mens det lukter nedrykk og dårlig form av Leipzig. Jeg setter H med 1.52 i odds med 4 units.

H @ 1.52 med 4u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!