Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Atalanta – Juventus 

Kamp fra italiensk Serie A. Denne kampen er flyttet til fredag på grunn av Juventus sin deltagelse i Champions League, det er meget positivt for Juventus. De skal ikke spille før onsdag, men det at denne kampen går fredag gjør at de kan stille best mulig i denne også. Det ble også bekreftet at de kom til å stille det beste laget på gårsdagens pressekonferanse. Juventus leder Serie A suverent, og med fem runder igjen har de åtte poeng å gå på til Roma. 10,2,4 har de på bortebane denne sesongen. Ikke tapt en bortekamp i ligaen siden midten av januar. Siste seks seriekampene viser 5,1,0 og solide 12,2,0 på siste 14. Juventus er i særklasse det beste laget i Italia, her skal de ikke tape.

Atalanta er i fin form, de tok poeng fra Roma før de slo Bologna sist. 3,2,1 viser siste seks kamper. Har faktisk bare ett tap siste 13 seriekamper. De kom mot Inter med 7-1 på bortebane. De ligger på 5. plass, har fem poeng ned til AC Milan og det ser ut at de får plass i Europa. På hjemmebane har de 11,2,3 denne sesongen.

På grunn av at denne kampen spilles så lenge før CL og at de har bekreftet at de skal spille det beste så har jeg troa på Juve. De er i god form og har ikke tapt mot Atalanta på godt over 20 kamper. Juve i form vinner denne. Jeg setter B(draw no bet) til 1.47 med 4 units.

B(draw no bet) @ 1.47 med 4u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!