Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Kalmar – Malmø 

Kalmar FF røk hele 0-3 på nøytral bane for nykommer Sirius mandag. Ble til tider utspilt. De ligger på sisteplass på tabellen. De har 0,1,3 så langt og med en målforskjell på 3:12. Kalmr har tapt sine to første hjemmekamper stort, med 5-1 mot Elfsborg og 3-1 mot Jönköping. Det er ventet flere forandringer på laget, for de mangler en god del viktige spillere og noen som kommer tilbake fra skade el.

Malmö FF leder ligaen så langt med 10 poeng, hele 9 bedre enn dagens motstander. Har vært meget gode så langt, de har en meget sterk tropp også. I mandagens kamp byttet de inn både Eikrem og Berget, begge gjorde en god figur. De har 3,1,0 så langt med en målforskjell på 9:3 i mål. De spilte 1-1 borte mot IFK Gøteborg og vant 3-0 borte mot Halmstads. De lå under 1-2 hjemme for Djurgården mandag, men vendte til 3-2. Har en bred tropp. Har vunnet fire av seks seneste bortekamper i serien, og virker best rustet her.

Malmø har den klart beste og bredeste troppen. Begge spilte så sent som mandag og Malmø kan rotere mye og fortsatt vinne. Malmø har startet meget godt, mens Kalmar er nede på sisteplass. Her setter jeg 3.5units på B til 1.59 i odds. Denne har jeg meget god tro på.

B @ 1.59 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!