Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Arsenal – Leicester 

Sterk Arsenal-prestasjon på søndag da de slo tilbake og vant 2-1 og City. Men de måtte ut i ekstraomganger. De viste også moral og vinnervilje. De er med i kampen om 4.plassen fortsatt. Har syv poeng opp til den lukrative 4.plassen, men har spilt tre kamper færre enn tabellnaboer som Liverpool og Everton. Brukte mye krefter søndag. Det er noe av grunnen til at jeg spiller slik jeg gjør for jeg tror ikke på så mange mål i kampen. Alle Arsenal sine seste fire kamper har endt under 3.5 mål og faktisk 6 av de siste 11 kampene i PL har endt under 3.5 mål. Etter at de byttet om til tre bak har begge kampene endt med under 3.5 mål.  Arsenal har vunnet syv av ti siste hjemmekamper i alle turneringer. Oxlade-Chamberlain er usikker, men kan bli klar.

Leicester har hatt spillefri i over en uke, men i deres seneste kamper har jeg da også trodd på en målfattig kamp. For Leicester kan stå greit i forsvar de. Hvis en ser bortifra PL kampene før og etter CL så har hele 8 av de 12 siste endt med under 3.5 mål. Morgan er ute, men Huth er tilbake. Leicester er et godt organisert lag og her tror jeg på ikke alt for mange mål.

Jeg setter 3.5u på under 3.5 mål til 1.68. Dette gjør jeg fordi Leicester er et godt organisert lag, Arsenal spilte 120min på søndag og disse lagene har spilt under 3.5 mål en god del i det siste.

Under 3.5 mål @ 1.68 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!