Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

Vålerenga – Lillestrøm 

Klart for det virkelig derbyet i Eliteserien. Vålerenga skuffet litt med bare 1-1 hjemme mot Strømsgodset sist. Men manglet både Lundstrøm og Zahid til den kampen. Vålerenga har 3,2,1 siste seks kampene, de er også klare for fjerde runde i cupen. Kun 7 poeng bak Brann og Rosenborg så hvis de skal få heng på toppen må de ha en god periode nå før sommerferien. På hjemmebane har Vålerenga levert solid, kun tapt en kamp og det var hjemmekamp nummer to. Da tapte de mot Sandefjord med  siffrene 2-1, ellers på hjemmebane har de 3,3,1. De har kun sluppet inn fem mål på sju hjemmekamper denne sesongen. 0 mot Viking, 2 mot Sandefjord, 0 mot Sogndal, 1 mot Stabæk, 0 mot KBK, 1 mot RBK og 1 mot Godset. Jeg tror Vålerenga igjen holder tett bakover. Keita, Juklerød og Kjelsrud Johansen alle trolig ute for hjemmelaget, men det trenger ikke å bety all verdens for Vålerenga.

Lillestrøm slo Viking 1-0 sist, etter en scoring av Melgalvis langt inne på overtid. De har nå vunnet tre på rad, men kampen mot Viking var bare andre gang de klarte å holde nullen i Eliteserien denne sesongen. De er på 10.plass og er kun ett poeng bak dagens motstander. De har 2,2,2 reise, de scoret 0 eller 1 mål i de fem første bortekampene før det rant inn med 4 mot Stabæk i starten av juni. I den kampen scoret Erling Knudtzon to, mens Kippe og Rafn stod for de andre. Totalt har de kun vært over 1.5 mål i 3 seriekamper denne sesongen. Erling Knudtzon må stå over fordi han fikk feilaktig gult kort for filming mot Viking, han vil være et stort savn og jeg tror det blir enda vanskeligere for LSK å score i dag da.

Jeg tror ikke at LSK skal score så mange mål i dag. Vålerenga har vist seg å de ikke slipper inn mye på hjemmebane, kun 5 mål på 7 kamper er meget solid. Mens LSK på sin side kun har levert over 1.5 mål på bortebane i 1 av 6 kamper denne sesongen. Dermed setter jeg 3.5 units på Lillestrøm under 1.5 mål til 1.41.

Lillestrøm under 1.5 mål @ 1.41 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!