Geir Olsen – Geirmann, er en av våre oddstippere her på Fotballblogg1.com. Geir vant både den første oddsduellen og han vant den første oddscupen. Følg med daglig for våre oddstips her på fotballblogg1.com

Geir Olsen er en mann med ett godt øye for gode odds, og gode spillobjekter.

Fotballblogg1 anbefaler selvfølgelig alle å følge @Geirmann på twitter, hvor han ofte har gode tilleggstips! I tillegg kan du se Geir Olsen sin bettingprofil på Betting.gs her!

 

 

Manchester United – Anderlecht 

Ble 1-1 i forrige kamp. De røde klarte ikke bruke all ballinnehavet til å få flere mål. Belgierne var greie i forsvar og det tror jeg de er i kveld også. Manchester United spilt under 3.5 mål i 9 av de siste 10 kampene, eneste var 3-1 mot Boro. Siste 17 har de vært under 15 ganger. I EL har de vært under 9 ganger denne sesongen av 11. De snitter på under 2 mål i snitt per kamp i PL.

Anderlecht har vært under 3.5 mål i alle sine sju seneste kamper. I EL har de vært under 3.5 mål 4 av 5 ganger i sluttspillet av EL. I gruppespillet var de under 3.5 3 av 6 ganger. De spilte mot Qabala hjemme med 3-1, Mainz hjemme med 6-1 og Qabala borte med 1-3 etter at hjemmelaget fikk rødt kort. Var faktisk to overtidsmål i den siste kampen.

1.54 finnes til under 3.5 mål og det synes jeg er meget greit. De røde kommer til å kjøre kampen, men hvis de leder 2-0 tror jeg ikke de scorer et til fordi de har flere viktige kamper i vente. Jeg seter det med 3.5 units.

Under 3.5 mål @ 1.54 med 3.5u

Hva synes du? Vi setter pris på DIN mening!